Leșini de râs! Citește până la final unul dintre cele mai bune bancuri cu studenți care fumau substanțe interzise

În clipele pline de tristețe și dezamăgire, un banc bun este aliatul omului supărat. Ele au fost inventate pentru a ilustra sub o tentă arogantă o realitate a zilelor noastre. De-a lungul anilor însă, bancurile au devenit principala sursă de amuzament în rândul oamenilor. 

Bancurile cu și despre studenți sunt printre cele mai răspândite și mai apreciate de publicul larg. Experiențele tinerilor care s-au înscris în învățământul superior sunt de-a dreptul uimitoare, și care mai de care mai amuzante. Noi am selectat pentru tine unul dintre cele mai amuzante glume cu doi tineri studenți, care au făcut fapte mai puțin ortodoxe.

Leșini de râs! Iată cum sună unul dintre cele mai bune bancuri cu studenți

Doi studenţi, surprinși că fumau iarbă , sunt aduși în fața judecătorului.

Judecătorul:

– Măi băieți, e vineri dupa-amiază , ar fi un deranj pentru mulţi să vă trimit acum la zdup. Ne vom întâlni luni, iar dacă-mi demonstrați c-ați depus un cât de mic efort spre îndreptare… vă ofer o șansă.

Luni dimineața se prezint în faţa judecătorului, începe primul:

– Domn judecător, nu numai c-am renunțat eu, dar am mai și convins încă zece prieteni să renunțe!

social media

– Da? Și cum ai făcut?

– Simplu. Am luat o coală de hârtie și am desenat un cerc maare-mare, iar după el, un cerculeț mic-mic-mic și le-am zis arătându-le cercul maare-mare: așa arată mintea lor înainte de drog și aşa arată după, cam ca cerculețul mic-mic-mic…

– Mmda…acceptabil. Ești liber , dar vom fi cu ochii pe tine. Iar tu?

– Păi domn judecător, eu am convins vreo treizeci de prieteni să renunțe odată cu mine…

– Haida-de! Cum așa?

– Simplu. Am luat o coală de hârtie și am desenat un cerculeț mic-mic-mic, iar după el, un cerc maare-mare. Și le-am zis, arătându-le cerculețul mic-mic-mic, că așa arată găoaza lor înainte de a intra la zdup…

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!