Povestioara de astăzi spune povestea a doi psihologi care se întâlnesc și au un dialog hilar.

Este weekend, așa că zilele de relaxare trebuie să înceapă cu un super-banc. De aceea, așa cum te-am obișnuit, am selectat cele mai amuzante glume. Bancul de astăzi prezintă discuția a doi psihologi, care se întâlnesc aparent întâmplător la o conferință. Cei doi discută despre domeniul care îi pasionează cel mai mult, dar la un moment dat, dialogul devine hilar. 

Bancul zilei

Doi psihologi serveau masa în pauza unei conferințe.
Unul îl întreabă pe celălalt:
– Care a fost cel mai greu caz al tău?
– Un pacient care trăia într-o lume imaginară.
– Da???
– Da! Credea că are un unchi american care urmează să moară și îi va lăsa o avere fabuloasă. Nu mai făcea nimic altceva decât să aștepte o scrisoare de la un avocat, prin care să fie înștiințat de acest lucru. Opt ani m-am chinuit cu el, dar până la urmă l-am vindecat!
– Wow! Si apoi ce evoluție a avut?
– Foarte bună! Mai ales de când a primit și acea scrisoare blestemată.

Bancul zilei / Doi psihologi serveau masa în pauza unei conferințe
Colaj Substantial

Un alt banc amuzant

Un tip manierat era obosit să fie sub papucul soției lui, așa că a mers la un psihiatru.

Psihiatrul a spus că are nevoie să-si construiască stimă de sine, și așa ca i-a dat o carte, pe care a citit-o în drum spre casă.

Omul hotărât, ajunge acasă și îi spune soției, arătând un deget către ea,

“De acum, vreau să știi că eu sunt omul din casa asta, și cuvântul meu este cuvânt! Vreau să-mi pregătești o masa copioasa în seara asta iar când am terminat de mâncat, mă aștept la un desert somptuos după aceea.

Apoi, după cină, îmi vei pregăti baia ca sa mă pot relaxa. Și când am terminat cu baia, ghici cine mă va îmbrăca și pieptăna? “

“Cei de la pompe funebre”, a spus soția lui.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.