Bancurile cu bețivi sunt foarte amuzante.

Cu toții ne dorim ca după o zi lungă, să avem parte de relaxarea pe care o merităm. Pe lângă o cină gustoasă sau o baie fierbinte, bancurile nu trebuie să lipsească. Ele ne dau doza de energie și de amuzamente de care avem nevoie în aceste momente.

Bancurile de mai jos sunt extrem de hilare și sigur vă vor aduce un zâmbet pe buze. Glumele cu bețivi sunt amuzante, mai ales că sunt inspirate din realitate.

Bancul de marți

Doi bețivi ies la un moment dat din cârciumă și vorbesc între ei:
– Ba Ioane, eu văd două luni pe cer!


Se uita și Ion:
– Ba Vasile, sunt trei, nu două.
– Ba nu mă contrazice, eu îți spun că văd două.
– Ba nu, ca sunt trei!


Și tot certându-se ei așa, se întâlnesc cu un polițist:
– Domnule polițist, puteți sa ne spuneți câte luni sunt pe cer?


Se uită polițistul în sus și după puțin timp întreabă:
– Pe care cer, domnule?

social media

Încă un banc haios

Un american, un român și un ungur naufragiaza pe o insula. Se hotărăsc sa porneasca fiecare în alta directie, sa caute ceva de mâncare iar seara să se intoarca în același loc si să împartă cu ceilalți ce a găsit. Vine seara, iar românul care în acest timp nu găsise nimic de mâncare, revine la locul de întâlnire.

De departe îl vede doar pe american, lângă un foc, prajind niște carne. Ce se gandeste romanul: mă dau bine pe lângă american și poate i-mi da și mie niște carne.


Merge la el și îi zice:
– Americanule, să știi că eu țin cu voi, mie niciodată nu mi-au plăcut ungurii, voi sunteți cei mai curajoși, veniți dintr-o țară frumoasă, sunteți mai bine dotați. Nici nu vă comparați cu ungurii.


La care americanul îi răspunde:
– Nu-ți place, nu mănânci.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.