Începe ziua cu zâmbet!

Bancul zilei. Bancurile sunt amuzante și pot aduce un zâmbet pe chipul tău, ajutându-te să începi ziua cu un sentiment pozitiv. De asemenea, acestea pot fi un mod distractiv de a-ți îmbunătăți starea de spirit și de a te relaxa atunci când ai o zi mai grea la locul de muncă.

Mai mult decât atât, bancurile sunt adesea bazate pe jocuri de cuvinte și ironie, care pot îmbunătăți abilitățile tale de gândire creativă și te pot ajuta să te concentrezi mai bine pe sarcini. Așadar, ți-am oferit câteva motive pentru care ar fi bine să-ți începi dimineața citind bancuri. Descoperă pe substantial.ro ce bancuri ți-am pregătit pentru astăzi.

Bancul zilei

Sursa: Social media

Doi bărbați în vârstă stau pe o bancă în parc, discutând despre viață. Primul bărbat își pune brusc mâna în buzunar și scoate un pachet de țigări gol. Se uită la pachet și zice: „Vârsta asta înseamnă că începi să îți pierzi lucrurile importante.”

Al doilea bărbat își pune mâna în propria buzunar și scoate un brichetă. O aprinde și îi arată primului bărbat: „Da, și înseamnă că începi să le găsești pe cele neimportante.”

–––––––––––

Un bărbat merge la dentist pentru a-și face o lucrare dentară. După ce își face lucrarea, dentistul îi spune: „Această lucrare va fi foarte puternică. Poți mânca orice dorești cu ea.” Bărbatul se întoarce acasă, se așază la masa de prânz și încearcă să mănânce un măr. Dar, când mușcă mărul cu dinții noi, simte o durere insuportabilă. Se întoarce la dentist și îi spune: „Doctore, mi-ați spus că pot mânca orice doresc cu această lucrare, dar nu pot mânca un măr!” Dentistul îi răspunde: „Bine, nici eu nu pot mânca un măr, dar îl pot vedea frumos în copac.”

–––––––––––

O bătrână merge la farmacie pentru a cumpăra un prezervativ. Farmacistul o întreabă cu îngrijorare: „Doamnă, ce vreți să faceți cu un prezervativ la vârsta dvs.?” Bătrâna îi răspunde: „Vreau să-l păstrez în portofel, băiete. Nu se știe niciodată când poți avea nevoie de o parașută.”

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.