Bancurile și glumele sunt cea mai bună metodă de a-ți lua doza zilnică de umor.

Doar o zi ne mai desparte de weekend, de aceea, așa cum te-am obișnuit, ți-am pregătit un super-banc ce te va amuza copios. De această dată, gluma prezintă dialogul dintre un doctor și un bărbat, ce își așteaptă soția. Continuarea este de-a dreptul amuzantă. 

Bancul zilei

Doctorul intră în dormitor, lăsându-l pe soțul foarte agitat să aștepte afară. Peste două minute, doctorul iese din dormitor și cere un cuțit de bucătărie.

Soțul se execută și doctorul dispare din nou în dormitor. Peste puțin timp iese din nou, de data asta cerând un ciocan și-o daltă. Soțul dă fuga până jos și se întoarce cu un ciocan și o daltă.

Acum bietul om era într-o groaznică stare de agitație. Doctorul reintră în dormitor, reapare din nou după vreo cinci minute.

– Îmi pare rău, spune el. Mă tem că am nevoie de o rangă.

– O rangă?! Ce are? Spuneți-mi și mie.

– N-am avut cum să constat, a spus doctorul. Încerc de atunci să-mi deschid trusa. 

Bancul zilei / Doctorul intră în dormitor, lăsându-l pe soțul foarte agitat să aștepte afară
Colaj Substantial

Un alt banc amuzant

Două prietene se întâlnesc pe stradă, după mulţi ani. Se îmbrăţişează bucuroase şi încep să se descoasă despre bărbaţii lor.

– Auzi, dragă, mai bea al tău aşa mult?

– Nuu… l-am dezvăţat.

– Cum ai reuşit? Dă-mi şi mie reţeta.

– Păi, am luat o pisica de pe stradă, am umplut cada cu vin şi am băgat pisica acolo. Când a ajuns acasă, m-a îmbrăţişat că şi-a văzut visul împlinit, a intrat în cadă, a băut tot vinul şi când a găsit pisica… a leşinat. De atunci nu mai bea decât apa.

– Dragă, îti mulţumesc. Chiar acum mă duc să caut şi eu o pisică. Găseşte pisica, o duce acasă, toarnă vin, îşi invită soţul în baie. Trec câteva ore bune şi, disperată, femeia intră în baie să vadă ce se întâmplă. Bărbatul, mort de beat, stătea pe marginea căzii şi storcea pisica:

– Hai pisi-pisi… încă un strop. 

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.