Reclamă

Dintotdeauna, bancurile au reprezentat cea mai ingenioasă formă pentru a produce umorul. Este unul dintre cei mai importanți factori, care stau la baza menținerii unui psihic și unui organism cât mai sănătos. De data aceasta, același lucru vrem să îl facem și noi pentru tine. Ți-am pus la dispoziție unul dintre cele mai bune și mei amuzante bancuri cu studenți. 

Este vorba despre mai mulți tineri care au terminat liceul și vor să urmeze un stadiu de învățământ superior. Ajunși la facultatea de istorie pentru a da admitere, una dintre reguli este să răspundă întrebărilor care le sunt adresate de către profesori.

Leșini de râs! Iată ce gafe fac tinerii care merg să dea admiterea la facultate

Bancurile cu tineri viitori studenți se numără printre cele mai amuzante și apreciate de iubitorii de umor. Vorbim despre gafele pe care unii dintre ei le fac și care ajung istorie, transmise fiind prin intermediul glumelor.

Despre asta este vorb și în bancul zilei de astăzi. Citește-l până la capăt pentru a te bucura de câteva minute bune de râs. Vei reuși să ai o dispoziție mult mai bună.

Colaj Substantial

Concurs de admitere la facultatea de istorie. Intră primul candidat la proba orală.
– Numele, profesia părintilor.
– Itic, mama directoare, tata ambasador.
– Bine. Întrebarea: În anul 1907 a avut loc o răscoală. Puteti să ne spuneti cam în ce an a avut loc această răscoală?
– Păi … Cred că în 1907.
– Perfect !
Sunteti admis! Trimiteti următorul candidat. Intră al doilea .
– Numele, profesia parintilor.
– Shtrul, mama sefă de laborator, tata procuror.
– Bine. Întrebarea: În anul 1907 a avut loc o răscoală, la care au participat aproximativ 10.000 de tărani. Puteti să ne spuneti cam câti tărani au participat la această răscoală?
– Parcă 10.000 .
– Corect! Sunteti admis !
Trimiteti următorul candidat. Intră al treilea .
– Numele, profesia părintilor
– Bulă, mama gunoieră, tata somer .
– Bine. Întrebarea: În anul 1907 a avut loc o răscoală la care au participat 10.000 de tărani.
Numele si adresa fiecăruia.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro