Iată cele mai tari bancuri!

În sfârșit a sosit cea mai preferată parte a săptămânii, weekend-ul. Acum ne putem relaxa și uita de grijile și stresul acumulat din timpul săptămânii. Așadar, cu această ocazie vă prezentăm bancul zilei. Sigur veți râde cu poftă! Spor la râs! 

Bancul zilei

Un călător dintr-un tren se minuneză de cât de mult a avansat tehnologia în zilele noastre. Acesta a văzut un documentar, fiind foarte uluit de ce a văzut în cadrul acestuia. Continuarea te va da pe spate! Sigur vei râde cu lacrimi!

-Ce ţi-e şi cu tehnologia asta modernă! zise un călător din compartimentul unui tren.

Am văzut un documentar italian pe Discovery, unde arată că la şapte dimineața intră cireada de vite pe poarta abatorului, şi la şapte seara ies pe poartă containerele cu conserve…

 -Ehei, dar în Japonia, la şase dimineața intră pe poartă camionul cu nisip, iar la ora 13, iese vagonul cu microprocesoarele pe bază de siliciu.

 -Slăbuț, zice Bulă, uite, la mine în sat, cam pe la 9 dimineața au început să toarne fundația la fabrica de bere și la ora 7 seara erau deja toți beți.

social media

Mai multe bancuri

– Băi, de când m-am mutat împreună cu prietena mea, am hotărât amândoi să facem cumpărăturile pe rând. O zi ea, o zi eu, o zi ea, o zi eu… și tot așa.
– Tare. Și care e diferență?
– Păi acum o zi mâncăm, o zi bem, o zi mâncăm, o zi bem…

–––––––––––-

Un bărbat trebuie să aibă în portofel o poză cu iubita lui si când are un moment mai greu, să scoată poza, să se uite la ea și să spună:
– Dacă pot cu nebuna asta, pot orice.

–––––––––––-

La bancă:
– As dori să deschid un cont comun.
– Cu cine?
– Cu cineva care are bani!

–––––––––––-

Un tip îi cumpără nevesti-sii 20 de chiloți de aceeași culoare.
Ea, nervoasă, ii zice:
– De ce toți de aceeasi culoare ? Oamenii o să creadă că nu-mi schimb chiloții.
– Care oameni?

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.