Sfârșitul de săptămână se încheie perfect cu un zâmbet pe buze

Oricine are nevoie de relaxare din când în când, însă, în cele două zile libere trebuie neapărat să vă destindeți. E necesar să vă bucurați de fiecare moment, așa că noi am pregătit cele mai comice bancuri pentru a uita de griji și probleme. Nimic nu este mai important decât bunăstarea din weekend. 

(CITEȘTE ȘI: Bancul zilei / Trei motani încearcă să-și dea seama care este cel mai leneș dintre ei)

Bancul zilei

– Ce capitală are Marea Britanie?
Liniște.
O voce din spate:
– Dar ne-ați spus să învățăm capitale de țări, nu de mări!

Alte bancuri amuzante

Era odată un tânăr care când era mic voia să se facă un „mare” scriitor. Când i s-a cerut să definească „mare”, a spus:
– Vreau să scriu chestii pe care să le citească toată lumea, chestii la care lumea să reacționeze emoțional, lucruri care să-i facă să strige, să plângă, să urle, să se zbată de durere, disperare și mânie!
Acum lucrează pentru Microsoft și scrie mesaje de eroare…

Bancul zilei / Ce capitală are Marea Britanie?
Arhivă presă

Un puști vine revoltat de la școală și îi spune tatălui său că acolo îl pun să învețe numai inutilități. Tatăl îl întreabă uimit:
– Cum adică?
– Păi la istorie ne pune să memorăm niște ani: 1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cică sunt importanți!
– Altceva…
– Păi la geografie tot așa trebuie să reținem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpații „Scurburii”, Strâmtoarea „Fosfor” și Dardanele, de parcă mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Dacă mă întreabă careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google și aflu… simplu, nu?
– Da, fiule, da’ să zicem că ieși și tu cu o fată, și cum vă țineți voi așa, de mână, ea te întreabă ce înălțime are vârful Chomolugma?
– Nu-i problemă! Merg repede la un Internet Cafe, că-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu și mă întorc să-i spun…
– Da, da’ până te întorci tu să-i spui că are 8848 m s-ar putea să o găsești ocupată!
– Cu cine?
– Păi, tot cu un prost așa ca tine, da’ care are laptop!

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii