Dacă nu ai avut parte astăzi de o porție de râs copioasă, nu te panica, nu este timpul pierdut! Noi vrem să-ți facem ziua mai bună, așa că vrem să te delectezi cu un super-banc haios cu Bulă și Ștrulă

Bancurile cu Bulă și Ștrulă au fost considerate, de-a lungul timpului, printre cele mai haioase. Dacă ai o zi proastă sau pur și simplu vrei să ai parte de o porție copioasă de râs, noi îți prezentăm bancul zilei!

Bancul de luni

Bula şi Ştrulă mergeau pe stradă. La un moment dat, văd un bordel. Ştrulă: – Intru şi eu să văd cum este! Iese peste 15 minute şi spune: – Bulă, este naşpa bă, mai bună este nevastă-mea. Intră şi Bulă, iese şi el peste 15 minute. Bulă: – Ai dreptate, mai bună este nevastă-ta!

Alte bancuri haioase cu Bulă și Ștrulă

1. De ziua soacrei, Bulă se prenzintă cu un pacheţel într-o mână şi cu o puşcă în cealaltă. -La mulţi ani, mamă soacră! Ţi-am adus o pereche de cercei de aur. -Mulţumesc, Bulă. Dar cu puşca ce vrei să faci? -Păi, de găuri în urechi, nu ai nevoie?

2. La sfârşitul anului scolar Bulă îi spune mamei sale: – Mamă, eşti o femeie norocoasă! După care maică-sa îl întreabă: – De ce, fiule? Bulă îi răspunde: – Nu trebuie să-mi mai cumperi alte cărţi anul acesta că am rămas tot în aceeaşi clasă!

Bancul zilei / Bula şi Ştrulă mergeau pe stradă. La un moment dat, văd un bordel
Colaj Substantial

3. Bulă absentează o zi de la şcoală. A doua zi când vine: – Unde ai fost, Bulă? Întreabă profesoara – Am fost cu vaca la taur, doamna profesoară! -Bine, Bulă, dar nu putea să facă taică-tu lucrul ăsta? – Ba da, dar taurul o face mai bine!

4. Bulă beat, noaptea, pe strada Victoriei. Se opreşte în faţa Guvernului. Vine la el un poliţist: -Circulaţi, nu aveţi voie să staţionaţi. -De ce, domnule poliţist? – Deoarece este sediul Guvernului. -Şi ce dacă, bă? Eu am bani să cumpăr toţi parlamentarii, senatorii şi miniştrii. Apare şi nevasta lui Bulă. -Scuzaţi-l, domnule poliţist, aşa face la beţie. Cumpără toate prostiile…

5. În ziua de 23 august, Bulişor stătea cu mama sa pe trotuar şi striga: ‘Ula!’ ‘Ula!’ ‘Ula!’ Un militian îi zice tatălui său: ‘Vai, ce băieţel cuminte aveţi! Se pare că nu poate să pronunţe litera ‘r’. Tatăl îi zice: ‘Vă înşelaţi, tovarăşe, nu poate să pronunţe litera ‘p’!

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.