Și astăzi leșini de râs cu Bulă

Bancurile cu Bulă au fost și vor rămâne pentru totdeauna printre cele mai iubite și mai preferate de public. Oamenii iubesc glumele și ipostazele în care apare acest personaj, Bulă. Încă de când au fost inventate glumele, acestea au avut întâietate. 

Cercetătorii americani au ajuns la concluzia că bancurile sunt cel mai bun remediu pentru alungarea stărilor depresive și de anxietate. Oamenii se descurcă mult mai bine cu problemele pe care le au după ce râd câteva minute. Se spune că o zi în care nu râzi este o zi pierdută. Ei bine, încă mai ai timp să recuperezi și pe ziua de azi.

Leșini de râs! Citește până la capăt, pentru a vedea cum sună cel mai bun banc cu Bulă

Bulă se duce la școală, în acea zi profesoara îi întreabă pe toți elevii cu ce vin ei la școală. Toți spun care mai de care, Bmw, Audi, Mercedes, numai Bulă al nostru cu bicicleta. A doua zi tot așa, îi întreabă profesoara cu ce vin ei – toți răspund la fel și Bulă cu bicicleta. Vine Bulă supărat acasă și îi povestește lui taică-su ce pățește la școală, cum râd toți de el că vine cu bicicleta.

social media

-Mă Bulă, zice tac-su, tu ești prost rău mă, păi când or zice aia că vin cu mașini care mai de care mai frumoase zi și tu că vii cu Lamborghini, și nu o să mai râdă nimeni de tine.

Ascultă Bulă și se duce, în clasă profesoara iar îi întreabă:

Doamna: Tom, cu ce ai venit?

Tom: Bmw.

Doamna: Ion, tu cu ce ai venit?

Ion: Audi.

Doamna: Bulă, pe tine nu te mai întreb că știu sigur că ai venit cu bicicleta.

Bulă: Ba nu doamnă, am venit cu Lamborghini!

Doamna: Serios? Bravo! Și de ce ai întârziat atunci? Bulă: Mi-a căzut lanțul!

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!