Bancul de azi cu Bulă te va face să râzi cu gura până la urechi.

Bancurile cu Bulă sunt mereu pline de umor și ne fac să râdem cu gura până la urechi, indiferent cât de mohorâți suntem. El este un personaj cunoscut de toată lumea, iar acțiunile sale stârnesc amuzant indiferent de circumstanțe. Pentru ca totul să fie perfect, câteva bancuri citite zilnic ne ajută să ne păstrăm o stare de bine și să ne prelungim viața.

Bancul de weekend

Bulă le povestea prietenilor:
– Pot să spun că sunt un tip norocos.
– De ce?
– Păi nevastă-mea tocmai mi-a spus că pot s-o invit pe secretara mea cea fierbinte la noi acasă weekend-ul ăsta, să-i ofer ceva de băut şi apoi să fac dragoste cu ea cât poftesc.
– Chiar aşa ţi-a zis nevastă-ta?
– Mă rog, nu chiar cu cuvintele ăstea, ea a zis: „Mă duc la ţară la mama, aşa că va trebui  să te descurci singurel weekend-ul ăsta”

Sursa foto: Social media

Alte bancuri haioase

Polițistul care cerceta un caz de sinucidere, o întreabă pe secretară:
– Drăguțo, nu știi de ce s-a aruncat șeful tău pe fereastră?
– N-am idee, dar era așa un om drăguț și atent. Luna trecuta mi-a cumpărat o blană, săptămâna trecută mi-a cumpărat o mașină sport, iar azi dimineața un inel cu diamant! După aceea mi-a spus că ar vrea să se culce cu mine și m-a întrebat ce îi cer în schimb.
– Și ce i-ai răspuns?
– Că aici în birou, lumea îmi dă de obicei 50 de dolari.

Soţia pleacă în delegaţie, în interes de serviciu. Soţul îl trezeşte pe copilaş de dimineaţă, îi pregăteşte micul dejun şi îl ia de mână să îl ducă la grădiniţă. La grădiniță, educatoarea îi spune că acest copil îi este necunoscut. Îl duce la o a doua grădiniţă şi la a treia. Când ies de la a patra grădiniţă, copilul îi spune:
– Tăticule, încă o grădiniţă şi eu astăzi chiar că întârzii la şcoală.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.