Cele mai bune bancuri le regăsești pe substantial.ro.

Și în această a doua zi a săptămânii venim către cititorii noștri cu o selecție a unora dintre cele mai amuzante bancuri. După ce le citiți, stare de spirit vi se va schimba și va fi una foarte bună. Așadar, ce mai așteptați? Luați-vă doza de umor pe care v-am pregătit-o în această zi de marți, 27 septembrie.

CITEȘTE ȘI – Bancul zilei | Un spion american învață perfect limba rusă și merge în Rusia

Sursa: Colaj Substanțial

Bancul #1

Bulă la ora de limba română. Profesoara spune pe un ton autoritar:
– Copii … atenție la mine, astăzi vă cer să formulați o frază mai deosebită care să conțină cuvintele PROBABIL și IMPOSIBIL…ați înțeles? Ia spune tu Petrică…
– Aseară, târziu, tata s-a dus să cumpere țigări și PROBABIL nu a găsi pentru că era IMPOSIBIL să fie deschis la ora aceea…
– Bravo Petrică, Neluțu, să auzim …
– Ieri mama a plecat pe jos la piață pentru că PROBABIL mașina nu a pornit fiind IMPOSIBIL să pornească fără benzină.
– Nu-i rău…să mai auzim. Ia zii tu Bulă!
– Ieri am intrat brusc în cancelarie și domnul profesor de sport era cu pantalonii lăsați în jos, iar doamna profesoară de istorie era cu fusta ridicată și chiloții în vine. Deci ei PROBABIL se fu*eau… pentru că era IMPOSIBIL să se c*ce în cancelarie!

Bancul #2

Se întâlnesc două prietene:
– Ce mai faci, dragă?
– Sunt supărată! Soțul meu m-a ofensat grav!
– Cum așa?
– Păi l-am rugat să-mi dea 200 de euro ca să mă duc Ia un cabinet de înfrumusețare, iar el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!

Bancul #3

Doi cai stau în pivniţă şi taie benzină cu fierăstrăul.
O şurubelniţă intră pe uşă pivniţei o ia în sus pe perete, se târăşte pe tavan până la peretele opus, apoi în jos pe perete şi iese afară pe uşă cealaltă.
Zice un cal:
– Ai văzut asta?
– Da, asta nu dă niciodată „Bună ziua”?

Acum că ați citit toate cele trei bancuri este momentul să le împărtășiți și cu prietenii. Cu siguranță vă vor mulțumi!

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.