Cele mai tari bancuri ale acestei zile!

Este dimineața ultimei zile din această săptămână și, pentru a ne asigura că încheiați săptămâna cu zâmbetul pe buze, ne-am gândit să în tocmim o listă cu cele mai amuzante bancuri ale momentului, pentru a ne asigura că cititorii substantial.ro au o stare bună de spirit.

Fără doar și poate, cel mai amuzant și cunoscut personaj din bancuri este nimeni altul decât…Bulă, motiv pentru care, astăzi, 18 noiembrie, v-am pregătit o serie de bancuri cu acesta.

Colaj Substanțial

Bancul #1

Bulă era în armată.  Într-o zi, când se antrenau, colonelul le-a sugerat să simuleze un atac aerian.  Toți soldații se ascund, doar Bulă stă în mijlocul cantonamentului.  Colonelul extrem de nervos se duce la Bulă și spune:

-Soldat! 

– Da, trăiți! 

– De ce nu stai ascuns că ceilalți, idiotule!!! 

– Da, că să trăiesc, stau sub un copac! 

– Și unde vezi copacul, ticălosule? 

– Unde naiba vezi avioane, în direct? 

Bancul #2

 Varianta: Instruire pe teren.  Sergentul îl întreabă pe Bulă:

-Soldat, ce faci dacă vezi în față ta 500 de dușmani? 

– Îi trag cu mitraliera, sergent, zice Bulă. 

-Dar ce faci dacă vezi 800 de inamici în stânga? 

Îi mitrajez, sergent. 

-Dar ce faci dacă vezi 1000 de inamici în dreapta? 

– Îi împuşc cu mitralieră, sergent. 

-Dar de unde ai atâtea cartușe, Bulă? 

– Din locul din care îți aduci și dușmanii…

Bancul #3

Război cu nemții.  Bulă se ascunde într-o fântână.  Un german vrea să facă la fel.  El strigă în fântână și Bulă face pe ecoul 

-Este cineva acolo? 

-Este cineva acolo? 

-Mai bine mă duc în pădure…

-Mai bine mă duc în pădure..

-Mai bine arunc o grenadă…

-Mai bine mergi în pădure!

Bancul #4

Bulă făcea școală de parașutism și comandantul care antrena grupa lui Bulă vrea să-și bată joc de ei și să-i pună să facă primul salt undeva în Sahara. Instructorul îi ia și le zice:

-Băieți, vedeți că va parașutăm în deșert. Acolo să așteptați că trimitem un jeep să va ia. Apropo, luați-va vreo 20 de parașute că sunt d-astea românesti.

Sare Bulă primu’ din grupa lui și pe la vreo 5000 de metri vrea să deschidă prima parașuta. Bine înteles că această nu merge și el îsi zice:

-Nu-i nimic, mai am 19 parașute. Bineînșeles că nu i s-a deschis niciuna din parașute. Vazând el cum stă treaba îi vine inspirația metafizică:

-Bă, ce ghinionist sunt: nu mi s-a deschis nici o parașuta din alea 20, da’ dacă nu vine jeepu’ să mă ia?

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.