Bancul zilei de astăzi este despre problemele financiare și angajații din țara noastră

Cea mai mare parte a vieții noastre ne-o petrecem la locul de muncă. Desigur, nu este dorința cea mai mare în viață, dar este ceva necesar. Din acest motiv, au luat naștere mai multe bancuri despre angajați, șefi sau meseria în sine. Noi am selectat pentru tine unul dintre cele mai bune bancuri despre angajați. Nu ai cum să nu râzi, atunci când vei vedea problema cu care se confruntă un angajat al unei firme, dornic să primească o mărire de salariu. 

De-a lungul anilor, s-a ajuns la concluzia că bancurile reprezintă una dintre cele mai bune invenții ale omului. Necesare pentru a ne îmbunătăți radical starea de spirit, au ajuns să existe în număr cât mai mare. Bancurile sunt pe categorii și vizează multe aspecte și situații din viața noastră. De asemenea, sunt un adevărat remediu împotriva stărilor de depresie sau anxietate. La această concluzie au ajuns și cercetătorii.

Încearcă să nu râzi, însă nu vei reuși. Iată cum sună cel mai bun banc al zilei

social media

Angajatul: Scuzaţi-mă, domnule, pot să vorbesc cu dumneavoastră?

 

Şeful: Sigur, intră, ce pot să fac pentru tine?

Angajatul: Știţi, sunt angajatul aceste firme de peste zece ani.

Seful: Așa…

Angajatul: Nu vreau s-o iau pe ocolite. Aș vrea o mărire de salariu. Sunt mai multe companii care mă caută dar am zis să vorbesc cu dumneavoastră prima dată.

Şeful: O mărire? Ti-aș da o mărire de salariu, dar nu e timpul potrivit pentru asta acum.

Angajatul: Vă înțeleg și stiu că situaţia economică curentă are un efect negativ asupra vânzărilor, dar trebuie sa luaţi în considerare că muncesc mult, am iniţiativă şi sunt loial acestei companii de peste zece ani.

Şeful: Ok, luând în considerare aceşti factori şi pentru că nu am chef să caut pe altcineva în locul tău, îţi ofer o mărire de 10% şi încă 5 zile de concediu pe an. Ce zici?

Angajatul: Excelent. Mulţumesc, domnule!

Şeful: Înainte să pleci, de curiozitate, care sunt companiile care te caută?

Angajatul: Ah… Electrica, Distrigaz, Romtelecom, ApaNova şi banca.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!