Nimic nu se compară cu pauza pentru râs

Ne îndreptăm deja cu pași repezi spre weekend. Cu toții ne dorim să ne relaxăm și să petrecem timp de calitate fie cu prietenii, fie cu familia. Pe de altă parte, zilele de muncă nu s-au încheiat. Tocmai de aceea, ne-am gândit ca în pauza de la job să vă delectați cu cele mai savuroase bancuri. Nu o să regretați nicio secundă că ați pierdut câteva secunde pentru a citi glumele de astăzi. Vă veți bine dispune instantaneu.

Bancul zilei

Albanezii au reușit să scoată pe piață primul lor computer. Tastatura este prevăzută cu două butoane: dacă apeși pe unul dintre ele nu se întâmplă nimic, iar cel de-al doilea anulează comanda.

Alte bancuri amuzante

Un scoțian este cu afaceri la Paris. După ce termină treburile, se gândește să se distreze cu o tipă din Franța. Negociază cu una tariful în funcție de posibilitățile sale, o duce la hotel, o dezbracă, se dezbracă și el.
– Domnule, ca să fim liniștiți, o facem cu prezervativ.
Tipul scoate din buzunar un pachețel, îl desface și scoate un prezervativ mototolit, peticit și lipit în vreo 2-3 locuri.
– Domnule, eu sunt o femeie de lux, ce vrei să faci cu mizeria asta?
Tipa ia obiectul și-l aruncă pe fereastră. Scoțianul, disperat, strigă:
– Stai, ce faci, l-am luat de la club pe inventar.

Bancul zilei / Albanezii au reușit să scoată pe piață primul lor computer
Arhivă

– Să bea toată lumea! strigă un scoțian bine dispus, de cum intră în cârciumă. Când beau eu, toată lumea trebuie sa bea!
Barmanul i-a servit pe toți cei prezenți. Scoțianul ridică paharul și spuse:
– Toată lumea să fie fericită! Când eu sunt fericit, toată lumea trebuie să fie fericită!
După ce-și termină paharul, omul trânti o sumă de bani pe tejghea și dădu să plece.
– Hei, strigă barmanul. Asta e numai pentru ce ați consumat dv.!
– Așa este! Când plătesc eu, toată lumea trebuie să plătească!

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii