Baba Vanga, cunoscută sub numele de Vanghelia Pandeva Dimitrova, apoi de Vanghelia Gușterova după căsătorie, este una dintre cele mai faimoase prezicătoare din istorie.

Originară din Bulgaria, ea și-a construit reputația ca vindecătoare cu plante și clarvăzătoare în zona Rupite din munții Kozhuh. Multe persoane au considerat-o a fi posedată de abilități paranormale uimitoare, iar prezicerile ei s-au dovedit a fi cumplite de-a lungul timpului.

Chiar și acum, la mulți ani după moartea sa în 1996, predicțiile lui Baba Vanga continuă să fascineze și să provoace interes în lumea întreagă.

Aceasta a inclus și prediciții pentru anul 2024 și pentru viitorul îndepărtat. Analizând aceste preziceri, putem descoperi atât evenimente înfricoșătoare, cât și evenimente pozitive care ar urma să aibă loc în anul ce vine.

Vladimir Putin și-ar pierde viața în 2024

Una dintre cele mai tulburătoare previziuni ale lui Baba Vanga pentru 2024 este asasinarea liderului rus Vladimir Putin. Ea a susținut că acesta va fi ucis de unul dintre proprii săi conaționali.

Chiar și luna trecută, un utilizator anonim de pe o rețea socială rusă susținea în mod fals că Putin s-a stins din viață și că un dublură i-a luat locul. Cu toate acestea, Kremlinul a negat vehement această afirmație, calificând-o drept o teorie absurdă.

Baba Vanga, previziuni șocante pentru anul viitor! Ce se va întâmpla în 2024
arhivă presă

În plus, Baba Vanga a anticipat că dezastrele climatice vor fi din ce în ce mai frecvente în anul 2024. Ea a prevăzut că vom fi martorii unei creșteri a evenimentelor meteorologice extreme, care pot fi puse în legătură cu schimbările climatice din ultimele decenii.

De asemenea, ea avertizează că nivelul de radiații va crește, ceea ce poate avea consecințe grave pentru mediul înconjurător și sănătatea umană.

Criză economică majoră în 2024

Conform lui Baba Vanga, anul 2024 va aduce o criză economică majoră, alimentată de datorii tot mai mari ale țărilor și oamenilor. Aceasta se datorează tensiunilor politice globale și transferului de putere de la Vest la Est, care vor influența negativ economia mondială.

Chiar dacă prezicătoarea nu a oferit detalii suplimentare despre această criză, este clar că va avea un impact negativ asupra vieții de zi cu zi a oamenilor din întreaga lume.

Pe lângă criză economică, Baba Vanga a avertizat și cu privire la atacurile cibernetice care vor avea loc în 2024. Ea a susținut că hackerii vor începe să vizeze infrastructura vitală, cum ar fi rețelele electrice și stațiile de tratare a apei.

Aceste atacuri ar putea provoca pagube majore și ar putea amenința securitatea națională a țărilor afectate. Cu toate acestea, este important să subliniem că previziunile lui Baba Vanga nu oferă detalii exacte sau informații specifice despre aceste evenimente, dar pot servi drept avertismente pentru autorități și specialiști în securitate cibernetică.

Pe lângă previziunile înfricoșătoare, Baba Vanga a prezis și unele evenimente pozitive pentru anul 2024 și pentru viitor. Potrivit ei, vom asista la un avans tehnologic major și la o revoluție în calculul cuantic.

Calculatoarele cuantice, care prelucrează informațiile mult mai rapid decât computerele tradiționale, vor deveni din ce în ce mai importante și vor schimba modul în care utilizăm tehnologia.

De asemenea, Baba Vanga a prevăzut o creștere semnificativă a utilizării inteligenței artificiale (AI), care va avea un impact puternic în diferite domenii, cum ar fi medicina, transportul și industria.

Cu toate acestea, cea mai bună veste din predicțiile lui Baba Vanga pentru 2024 se referă la domeniul medical. Ea a prevăzut că în curând vom avea leacuri pentru două boli grave care afectează omenirea: cancerul și boala Alzheimer.

Aceste descoperiri medicale esențiale ar putea salva milioane de vieți și ar îmbunătăți calitatea vieții pentru mulți oameni din întreaga lume. În plus față de aceste predicții, Baba Vanga a menționat și o posibilă rezolvare a foametei mondiale între anii 2025 și 2028, oferind speranță pentru viitorul umanității.