Bacăul va fi gazda unui festival de blues cu artiști internaționali care se va desfășura în cadrul a două zile

La sfărșitul lunii mai, în zilele de 30 și 31, la Dărmănești, va avea loc un festival de blues, primul de acest gen din Bacău, spectacol organizat de Asociația Sunetul Munților din Dărmănești, care s-au inspirat de la festivalurile de blues din Focșani, Brezoi, Suceava, Brașov sau Sighișoara.

Pe scena festivalului urcă atât trupe internaționale cât și românești. În categoria celor internaționale enunțăm: Will Wilde Band (Marea Britanie), Ana Radzic & Blue Family Band (Serbia), Joe Rusi Band (Norvegia), AXiS (trio româno-sârb). Trupele autohtone prezente la festival sunt: Rareș Totu Band, Florin Giuglea Trio, Marcian Petrecu și Trenul de noapte, Sir Blues Vali Răcilă, The Southern Cockroaches și Szabo Zsolt Quintet.

Un alt plus al festivalului de la Dărmănești sunt artiștii plastici care își vor desfășura activitatea în stradă, în zona de desfășurare a concertelor, interacționând direct cu publicul.

Evenimentul va fi susținut în Piața orașului, în apropierea acesteia fiind organizată și o expoziție cu lucrările plasticienilor prezenți la eveniment.

 

 

 

Lasă un răspuns

Gabriela Firea este solicitată de Nicușor Dan să întocmească bugetul Capitalei, cu mențiunea de a fi unul realist

Cauza mortii Cristinei Topescu! Monica Pop explică