Belele se țin lanț pentru Dorian Popa.

După ce s-a speculat că s-a despărțit de iubita lui după 11 ani de relație, artistul a fost prins ieri seară de către polițiștii de la Serviciul Rutier Ilfov drogat la volan. Se pare că vloggerul ar fi consumat substanțele interzise chiar înainte de a se urca la volan, fapt ce a atras după sine suspendarea permisului, dar și a dreptului de a mai conduce.

Dorian Popa este prezent de ani de zile în lumina reflectoarelor și, în tot acest timp, a încercat să aibă o imagine cât mai „curată”, mai ales că la el se uită milioane de tineri și adolescenți. Însă, episodul de seara trecută nu îi face deloc cinste, căci acesta a fost prins drogat la volanul Lamborghiniului său.

Dorian este foarte precaut la ceea ce face în spațiul public și, deși este mereu la volanul unor bolizi de sute de mii de euro, niciodată nu și-a luat-o în cap. Până acum când, se pare, a simțit nevoia să consume substanțe interzise. Potrivit zvonurilor, Dorian ar fi consumat cannabis, dar nimic nu este confirmat.

Babs, prima reacție după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Cei doi s-ar fi despărțit la începutul acestei săptămâni

Dorian Popa are probleme cu legea

Vestea că Dorian Popa ar fi putut face așa ceva a picat ca un trăznet asupra fanilor, dar și asupra familiei, mai ales că lui nu îi stă în caracter să comită astfel de fapte.

Imediat cum a aflat că Dorian Popa a fost prins drogat și dus la unitatea medicală pentru recoltarea de probe biologice, Babs și-a manifestat îngrijorarea. Deși s-a spus despre ei că ar fi pus punct relației pe care o aveau de mai bine de 11 ani de zile, se pare că cei doi sunt la fel, doar că au simțit nevoia unei independențe.

Babs îl cunoaște mai bine ca oricine pe Dorian, astfel că nu i-a venit să creadă ce aude. Contactată de reporterii SpyNews, iubita vloggerului a rămas fără cuvinte.

„Ce s-a întâmplat?! Poftim?! Nu pot să cred așa ceva, nu știu nimic, doamne! Doamne ferește! Noi chiar am vorbit dimineață, nu am știut nimic. Scuză-mă că trebuie să închid, chiar nu știu nimic”.