Săptămânile trecute, în spațiul public au apărut zvonuri potrivit cărora Dorian Popa și Babs ar fi pus punct relației de 11 ani pe care o aveau. Fanii au refuzat să creadă asta și au sperat până în ultimul moment că este o glumă. Însă, lucrurile au fost confirmate ulterior de Babs, care s-a și mutat din casa lui Dorian. 

Dorian Popa și Babs au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Timp de mai bine de 11 ani, cei doi au reușit să își țină relația departe de ochii curioșilor și părea că acesta este unul dintre ingredientele secrete ale lor. Dar, din păcate, anul acesta, povestea lor a ajuns la final.

Dorian și Babs au fost destul de maturi și au gestionat despărțirea cum nu se poate mai bine, astfel că nu multă lume și-a dat seama din prima că nu mai formează un cuplu. Primul gest care i-a dat de gol a fost mutarea lui Babs din casa artistul. Chiar dacă a spus că a făcut acest pas pentru că avea nevoie de spațiu, adevărul a fost altul.

Babs, mai sinceră ca niciodată. Mai există sau nu cale de împăcare între ea și Dorian Popa Social media

Babs a pus punct definitiv

Nu este deloc ușor să pui punct unei relații de 11 ani, dar se pare că atât Claudia, cât și Dorian au înțeles că aceasta a fost singura variantă bună pentru ei. Deși s-au iubit mult timp, Babs a recunoscut că între ea și artist nu mai există cale de împăcare și că, de acum încolo, fiecare va merge pe drumul lui.

„Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani. Totul s-a consumat și am rămas în relații bune. Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă”, a spus Babs pe Instagram.

Acum, Babs s-a mutat în casă nouă împreună cu pisicile ei și, tot acolo are și noul spațiul pentru atelierul ei de creație.