Dorian și Babs sunt împreună de peste 10 ani.

Dorian Popa și Babs formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. De-a lungul timpului, relația lor a trecut prin multe schimbări și a fost supusă multor teste. Însă, în ultima perioadă, fanii cred că între cei doi s-au cam răcit lucrurile.  Explicația?! Porumbeii nu se mai afișează deloc împreună.

Dorian Popa a fost mereu sincer și transparent, atât în relațiile profesionale, cât și în cele personale. Artistul a spus mereu lucrurilor pe nume, chiar dacă nu a fost ușor pentru mulți să afle adevărul. Babs se numără printre puținele persoane care îl cunosc pe Dorian dinainte de a fi faimos și care i-a rămas alături.

Vloggerul și bruneta sunt împreună de mai bine de un deceniu și s-au cunoscut pe vremea când aceasta juca în „Pariu cu viața”. Deși serialul era faimos, Claudia Iosif, pe numele ei din buletin, habar nu avea cine este Dorian Popa sau dacă este celebru. Faptul că ea nu a alergat niciodată după această faimă a fost unul dintre multele lucruri pe care artistul le-a apreciat la ea.

Babs a dat cărțile pe față. De ce nu se mai afișează bruneta alături de Dorian Popa
social media

Babs și Dorian nu se grăbesc să aibă copii

Odată cu trecerea timpului, relația dintre Dorian și Babs a devenit din ce în ce mai solidă. Ambii au înțeles că fiecare dintre ei are nevoie de timpul și se spațiul lui. În timp ce artistul a lucrat intens la imaginea sa din online, Babs și-a găsit o altă preocupare. Iubita lui Dorian creează haine care se vând ca pâinea caldă, iar artistul este extrem de mândru de partenera sa.

Întrebată de multe ori de ce nu se afișează des cu iubitul ei, Babs a fost extrem de sinceră. Aceasta a recunoscut că nu este deloc adepta afișării excesive în mediul online. În plus, nici nu îi place foarte mult să se pozeze. Babs respectă foarte mult conținutul pe care Dorian îl afișează în online și este fericită că o înțelege și nu o forțează să se pozeze.

„Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun. Este părerea mea, nu știu dacă este valabil pentru toată lumea, pentru noi nu este ok. Nu ne ascundem, dar nici nu suntem non-stop împreună prin poze, și filmări, fiecare cu treaba lui. Acasă e acasă”, a spus Babs pe Instagram.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.