Jean de la Craiova nu visa la o cariera în muzică, ci într-un alt domeniu.

Fără doar și poate, Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Artistul are fani în toate colțurile țării, care abia așteaptă să îl vadă la evenimente. Chiar dacă astăzi se bucură de un mare succes în muzică, puțini sunt cei care știu că nu visa la acest lucru, ci își dorea să aibă o cu totul altă meserie. 

Meseria la care visa Jean de la Craiova, pe când era copil

Întrebat ce planuri are, artistul a mărturisit că în luna octombrie va pleca din țară, pentru a cânta alături de alte nume grele din industrie. Jean de la Craiova va susține spectacole în SUA, Canada și Australia, iar în cadrul acestei discuții a declarat și faptul că ar fi ales o altă meserie, dacă nu avea o carieră de succes în muzică.

„De data asta lucrurile vor sta cu totul altfel. De unde știu? E simplu! A dispărut pandemia! În plus, tocmai am fost anunțat că de la finele lui octombrie voi avea parte de cel mai mare turneu pe care l-am întreprins vreodată, personal, oriunde în lume.

Este vorba despre un turneu lung de trei luni, în timpul căruia voi cânta, împreună cu alte vedete de la noi, în Statele Unite, Canada și Australia”, a mărturisit Jean de la Craiova, pentru impact.ro. 

Azi este unul dintre cei mai apreciați maneliști, dar habar n-aveai ce își dorea să facă pe când nu era celebru. Ce planuri avea Jean de la Craiova, atunci când era copil
Facebook

Mai exact, artistul și-ar fi dorit să devină astronaut, detaliu pe care nu mulți fani îl știau despre manelist. Acest vis îl are încă din copilărie, iar atunci când va ajunge în SUA, va vizita centrul de comandă NASA.

„Nu voi rata nici șansa de a vizita centrul de comandă NASA. E un alt vis de-al meu. Puțini știu că mă visam astronaut când eram mic. Așa că, abia aștept și întâlnirea cu Houston! Să vezi atunci probleme!”, a mai spus artistul pentru sursa citată anterior.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.