Fără doar și poate, Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Artistul are fani în toate colțurile țării, care abia așteaptă să îl vadă la evenimente. Chiar dacă astăzi se bucură de un mare succes în muzică, puțini sunt cei care știu că nu visa la acest lucru, ci își dorea să aibă o cu totul altă meserie. 

Meseria la care visa Jean de la Craiova, pe când era copil

Întrebat ce planuri are, artistul a mărturisit că în luna octombrie va pleca din țară, pentru a cânta alături de alte nume grele din industrie. Jean de la Craiova va susține spectacole în SUA, Canada și Australia, iar în cadrul acestei discuții a declarat și faptul că ar fi ales o altă meserie, dacă nu avea o carieră de succes în muzică.

„De data asta lucrurile vor sta cu totul altfel. De unde știu? E simplu! A dispărut pandemia! În plus, tocmai am fost anunțat că de la finele lui octombrie voi avea parte de cel mai mare turneu pe care l-am întreprins vreodată, personal, oriunde în lume.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Este vorba despre un turneu lung de trei luni, în timpul căruia voi cânta, împreună cu alte vedete de la noi, în Statele Unite, Canada și Australia”, a mărturisit Jean de la Craiova, pentru impact.ro. 

Azi este unul dintre cei mai apreciați maneliști, dar habar n-aveai ce își dorea să facă pe când nu era celebru. Ce planuri avea Jean de la Craiova, atunci când era copil Facebook

Mai exact, artistul și-ar fi dorit să devină astronaut, detaliu pe care nu mulți fani îl știau despre manelist. Acest vis îl are încă din copilărie, iar atunci când va ajunge în SUA, va vizita centrul de comandă NASA.

„Nu voi rata nici șansa de a vizita centrul de comandă NASA. E un alt vis de-al meu. Puțini știu că mă visam astronaut când eram mic. Așa că, abia aștept și întâlnirea cu Houston! Să vezi atunci probleme!”, a mai spus artistul pentru sursa citată anterior.