Axinte este de nerecunoscut! Îndrăgitul actor a reușit să scape rapid de kilogramele în plus și nu se oprește aici!

Celebrul personaj Axinte din comedia „Vacanța Mare” a luat o decizie radicală. Vrea să aducă un plus de nou în viața sa. Astfel, primul pas spre fericire sunt kilogramele în minus. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Ajutat de un plan alimentar respectat cu sfințenie, a reușit să slăbească dramatic. Artistul a topit în doar 6 zile 11 kilograme. Fiind invitat la „Star Matinal”, Florin Petrescu a povestit cum a ajuns să cântărească 93 de kilograme.

Cum a reușit să slăbească?

Actorul Florin Petrescu, cunoscut drept „Axinte din Vacanța Mare”, a fost ajutat de medic. A hotărât să treacă prin această schimbare sub atenția și îndrumarea unui nutriționist. Tot ce a trebuit să facă a fost să urmeze o dietă personalizată. A făcut un set de analize care i-au fost trimise în Germania. Mai apoi, a primit un plan alimentar adaptat organismului și nevoilor sale.

„Am slabit 11 kilograme, aveam 104 și am 93 acum, în 16 zile. În primele două zile e o cură chiar drastică, cu sare amare, cu legume, cu cartofi… Am trimis analizele în Germania, după o lună vin analizele și în funcție de analize ai un meniu care îți reglează metabolismul” a declarat artistul la Antena Stars

Axinte hotărât să scape de kilogramele în plus / Sursă foto: arhivă

„Vreau să ajung la 85 de kilograme!”

Pentru artist e doar începutul. Procesul de slăbit nu se oprește aici. Astfel, și-a propus să ajungă la un număr de 85 de kilograme, după cum a declarat în direct la Antena Stars. Deși soția a încercat mult timp să îl convingă să facă această schimbare, factorul decisiv a fost Bebe Mihu. După ce soțul Mariei Dragomiroiu a slăbit, Axinte a luat decizia de a face și el același lucru.

Artistul este hotărât să se țină de treabă până la capăt. Îi priește noua schimbare, și nu are de gând să se oprească aici. Așteptăm să îi vedem evoluția și cum va arăta artistul fără nouăsprezece kilogramele în plus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!