Se pare că problemele grave legate de mâncare și de cazare nu se întâmplă numai pe litoralul românesc, ci și la vecinii noștri din Bulgaria. 

Din cauza prețurilor exagerat de mari pe litoralul românesc, românii preferă să-și petreacă vacanțele ori la vecinii noștri bulgari ori în Turcia sau Grecia. Ei bine, într-adevăr, în aceste stațiuni oamenii ies mult mai ieftin dacă vor să își facă aici concediile, comparativ cu România.  

Descoperiri șocante pe litoralul românesc

Inspectorii ANPC au făcut câteva descoperiri șocante pe plajele din România, în ultimele zile. Aceștia au găsit mâncare expirată de ani de zile, servită turiștilor. Acest lucru, din păcate, nu se întâmplă numai la noi în țară. Trebuie să fim extrem de atenți atunci când mergem în vacanțe. Este incredibil ce au pățit doi români care și-au petrecut câteva zile de vacanță pe una dintre plajele preferate de români din Bulgaria. 

Doi români au avut parte de un șoc total într-un hotel all inclusive din stațiunea Sunny Beach, de pe litoralul bulgăresc. Unul dintre ei a povestit pe un grup de Facebook ceea ce a pățit la vecinii noștri. Bărbatul susține că a plecat de acolo cu o toxiinfecție alimentară. 

Ce au pățit doi români cazați la Sunny Beach în Bulgaria

Cei doi români au fost cazați la hotelul Chaika Beach în Sunny Beach, unde a achiziționat un sejur de șase nopți, all inclusiv. Din păcate, a plecat după patru zile, având o toxiinfecție alimentară. Conform acestuia, mâncarea servită era resturi de la supliment, iar la supliment se dădea ce rămânea de la cină sau mic-dejun. 

Aveți mare grijă! Ce au pățit doi români care s-au cazat în Sunny Beach, Bulgaria. Nu o să mai calci acolo niciodată!

„În camera pânzele de păianjeni erau peste tot, nu se făcuse curăţenie şi mobilierul rupt. În incinta hotelului mizerie peste tot. Am fost trimis să parchez maşina într-o altă parcare, tot a lor, dar plătită, deşi în parcarea de la hotel erau locuri libere. Perioadă a fost 25-31. 07. 2022”, a scris turistul român pe Facebook. 

Din păcate, această situație nu este singura. Pe grupurile de Facebook tot mai mulți români se plâng de ceea ce pățesc în hotelurile de pe litoralul bulgăresc, vara aceasta.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.