Reclamă
Reclamă

Meteorologii au emis, miercuri dimineața, o nouă avertizare cod galben de furtuni valabilă în mai multe județe din țară până la ora 23:00. Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în sud-estul țării se vor semnala descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină.

În nordul și estul Munteniei, Dobrogea continentală, sudul Moldovei, sud-estul Transilvaniei și nord-estul Olteniei vor fi averse ce vor avea și caracter torențial. Cantitățile de apă vor fi de 20…30 l/mp și izolat de peste 40 l/mp. În sud-estul țării se vor semnala și descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină.

În București, vremea se va răci semnificativ, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade. Cerul va fi temporar noros, iar după-amiaza va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Reclamă

Meteorologii avertizează că aceste fenomene pot crea disconfort și probleme în trafic, recomandând populației să fie precaută și să evite deplasările neesențiale pe timpul furtunilor.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro