Fostul președinte american, Donald Trump, a lansat un avertisment extrem de grav pentru întreaga omenire. De asemenea, acesta l-a criticat dur pe actualul președinte al SUA, Joe Biden. Trump spune despre cel care i-a luat locul că a adus țara în pragul celui de-al treilea război mondial.

America a încetat să mai fie respectată în întreaga lume, susține Trump, având în vedere amenințările care vin din partea Iranului, Chinei și Rusiei.

Donald Trump: SUA are mari probleme

 „Țara noastră are mari probleme. Țara noastră nu a fost niciodată într-o asemenea poziție. Și suntem în pericol grav din cauza a ceea ce se întâmplă în Ucraina și cu Rusia.”, a spus Donald Trump, în cadrul unui interviu.

Din punctul său de vedere, Iranul este pe punctul de a deveni o putere nucleară. De asemenea, China devine o superputere mondială, iar Rusia este în război cu Ucraina, ceea ce ar putea conduce la o explozie.

Această amenințare este foarte periculoasă, spune Trump, fiindcă SUA se află în recesiune. Donald Trump mai spune că redresarea bursei după pandemia de coronavirus este un efect rezidual al muncii administrației sale.

Donald Trump l-a criticat, de asemenea, pe Joe Biden și pentru programul de a elimina treptat combustibilii fosili din energia verde, considerând că acest lucru a dus la creșterea prețurilor la benzină și a inflației.

Avertismentul care va speria toată omenirea: Suntem în pericol grav! Colaj Substantial

Trump îl critică dur pe Joe Biden

 „Ei nu extrag petrolul. Ei nu folosesc aur lichid, așa cum îl numesc eu. Avem aur lichid chiar sub picioarele noastre, iar acum implorăm alte țări să ni-l dea”, a mai spus Trump, potrivit Newsmax.

Fostul președinte american a mai explicat că a știut că va urma acest curs al evenimentelor înainte de alegerile prezidențiale din 2020, despre care consideră că au fost furate.