Platforma Tik Tok este plină de utilizatori care susțin că au tot felul de daruri din naștere. Este și cazul unui internaut care susține că este „călător în timp”. 

Un utilizator al platformei Tik Tok susține că vine din anul 2671 și că are informații despre ceea ce se va întâmpla în viitor. Bărbatul a anunțat, în cadrul aplicației, că 8.000 de oameni vor fi aleși pentru a salva Pământul, fiindcă planeta se află deja pe punctul de a fi distrusă.  

Este vorba despre Eno Alaric, proprietarul contului „radianttimetraveler” de pe Tik Tok. Acesta postează clipuri video în care lansează diverse avertismente pentru oameni, susținând că este călător în timp și știe ce se va întâmpla în lume. De această dată, bărbatul a avertizat că Planeta se află în pericol de a fi distrusă, însă vor fi aleși oameni care o vor salva. 

Călătorul în timp de pe Tik Tok, noi avertismente sumbre

Bărbatul este urmărit pe Tik Tok de peste 126.000 de oameni, datorită „previziunilor” pe care le face. Bineînțeles, sunt oameni care iau în râs ceea ce spune internautul, dar printre ei sunt, totuși, și persoane care cred ceea ce spune acesta. 

Într-un clip video, bărbatul a spus că vine din anul 2.671 și a precizat că vor fi alese 8.000 de persoane care vor salva planeta. 

„ATENȚIE! Sunt un călător în timp din 2671, 8.000 de oameni vor fi aleși pentru a fi salvatorii umanității. Lumea pe care o numiți acasă, Pământul, este în pragul distrugerii, din cauza unei specii extraterestre violente. Un alt extraterestru, cunoscut sub numele de ‘Campionul’, va duce câțiva oameni pe o altă planetă locuibilă. Îi va alege pe cei mai buni oameni care îi vor ține pe toți în viață”, spune bărbatul.

Avertisment sumbru din partea „călătorului în timp” de pe Tik Tok: Lumea se va sfârși în curând. Vin extratereștrii!

Când vor veni extratereștrii în România

El spune că toate acestea vor avea loc pe data de 23 martie 2323. Nu este prima dată când cel care se consideră călător în timp vorbește despre un anumit extraterestru, denumit „Campionul”.  

Ei au dezvăluit apoi că evenimentele sunt așteptate să aibă loc pe „23 martie 2323”. Recent, el a postat un clip video în care le-a spus urmăritorilor săi că extraterestrul a sosit pentru a „recuceri Pământul”. 

El spunea că lumea se va sfârși în curând, fiindcă o specie extraterestră foarte ostilă va veni să recupereze Pământul, iar oamenii nu vor câștiga. 

În timp ce unii utilizatori consideră că bărbatul exagerează în videoclipurile sale, alții sunt de părere că toate acestea vor avea lor. 

„Ne rugăm ca asta să nu se întâmple, pentru că singurul care știe este Dumnezeu”, este unul dintre comentarii. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.