O ceartă a două bătrâne a devenit virală pe rețeaua socială TikTok. Femeile au stârnit râsul internauților, dar și al vecinilor

Cum s-au certat două bătrâne, în mijlocul uliței

Probabil că fiecare dintre noi a asistat măcar o dată la o ceartă a unor femei simple, de la țară care pornesc un adevărat război în mijlocul uliței. Nimic mai amuzant. Ei bine, un bărbat a filmat întreaga scenă și a postat videoclipul pe TikTok.  Momentul a stârnit mii de reacții, care mai de care m-ai amuzante.

Motivul de la care a pornit totul nu este menționat, însă este clar că bătrânele au început să se certe în mijlocul uliței, în fața tuturor. Una dintre ele i-a spus celeilalte ,,Te ai dus și ai băut rachiu?”, replică care o enervează la culme pe cealaltă. Mesajul subtil referitor la faptul că ,,adversara” de pe uliță consumă alcool, o enervează destul de tare. Ulterior, aruncă cu un lemn în cealaltă bătrână și reușește să o lovească.

 

@cosmin_828_♬ sunet original – Cosmin_828_

Putea un astfel de videoclip amuzant să treacă neobservat? Bineînțeles că nu, motiv pentru care internauții nu au ezitat să lase câteva un comentariu. Unii internauți susțin că astfel de situații amuzante se întâlnesc în Moldova și că bătrânele erau puțin amețite și că nu aveau un motiv real pentru ceartă. Internauții nu au ezitat să precizeze că în ziua de duminică. bătrânele devenite virale sunt bune prietene, cel mai probabil și că întreaga scenă a fost cauzată doar de consumul în exces de alcool.

Văleleu, Planeta Moldova, O zi normala în Moldova, Bă, dar știe a lupta, Astea vor rămâne legendă, Mamă ce i-o dat-o, Tot ele în ziua de duminică: 😇, Ce-i de râs? I-a dat în cap, îi mega dureros, Un moșneag adevărat știe ce au vorbit ele acolo, sunt câteva dintre comentariile internauților.