Află ce semne zodiacale vor fi ghinioniste în ianuarie. Ar putea avea parte de dezamăgiri în această perioadă dificilă.

Ce semne zodiacale vor fi ghinioniste în ianuarie?

Unele semne zodiacale vor avea o perioadă dificilă în luna ianuarie. S-ar putea să se simtă trădați de cei dragi.

Gemeni

Luna ianuarie ar putea fi destul de dificilă pentru Gemeni, în ciuda sfârșitului lui Marte retrograd în semnul lor. Aceștia pot trece printr-o perioadă destul de complicată din cauza cercului lor de prieteni apropiați. În plus, în plan personal, Gemenii vor avea de suferit la începutul anului 2023.

Se vor simți trădați și dezamăgiți de persoanele în care au cea mai mare încredere și vor trăi multe evenimente neplăcute care îi vor traumatiza în această perioadă.

Sursa: Social media

Scorpion

Scorpionii vor fi dezamăgiți și de cei apropiați în această perioadă. Cei în care au cea mai mare încredere ar putea să-i trădeze, ceea ce îi determină să devină mai selectivi în privința celor pe care vor să-i lase să intre în viața lor. Se vor simți prost în pielea lor și nu vor avea încredere în ceilalți.

Acest lucru îi va determina să își redefinească limitele pentru a găsi un nou echilibru. Cu toate acestea, vor trebui să învețe să spună nu și altora. Îu toate acestea, ar trebui să evite să se închidă în ei înșiși, deoarece le-ar putea fi dificil să se deschidă mai târziu față de oameni noi.

Rac

Și cei din Rac vor avea o lună ianuarie dificilă. Vor fi mai vulnerabili la începutul anului, mai ales după Luna Plină în semnul lor. Aceștia vor avea tendința de a se închide în ei înșiși și vor trece printr-o perioadă de episoade depresive.  Nativii din acest semn de Apă vor fi și mai suspicioși față de oameni și va deveni aproape imposibil să se apropie de ei. De teamă că vor fi trădați, vor prefera să rămână singuri decât să fie alături de persoane nepotrivite.