Reclamă
Reclamă

Mărioara Zăvoranu s-a stins din viaţă în anul 2015, după o luptă grea cu insuficienţa renală cronică şi diabetul. Deşi nu aveau o relaţie bună, Mărioara i-a lăsat tot fiicei sale, Oana Zăvoranu. Sexy bruneta se bucură de un adevărat imperiu!

De-a lungul vieţii, Mărioara Zăvoranu a acumulat o avere impresionantă în timpul celor două mariaje. Prima dată, Mărioara Zăvoranu a fost căsătorită cu Ioan Bănicioiu, tatăl biologic al Oanei Zăvoranu. Bănicioiu însă, a fost arestat în timpul regimului comunist.

Au făcut mulţi, mulţi bani împreună, pe care Mărioara i-a pus la adăpost.

Cel de-al doilea soţ al Mărioarei a fost Nicolae Zăvoranu, care a şi înfiat-o cu acte pe Oana, la vremea aceea în vârstă de 12 ani. Ioan Bănicioiu, mort în 2003 şi Nicolae Zăvoranu, mort în 2000, sunt îngropaţi în Cimitirul Eternitatea.

Reclamă

Oana Zăvoranu i-a cerut mereu Mărioarei partea sa de avere, de aproximativ 60 de milioane de euro: o companie care deţinea peste 30 de spaţii comericiale şi un cimitir. Pe lângă acestea, mama vedetei avea în posesie câteva vile şi apartamente, bijuterii şi tablouri de valoare.

Când Mărioara Zăvoranu a murit, pentru Oana a început greul în instanţă!

„Pai ai 15 spații comerciale și un cimitir. Cum poți sa îmi spui tu mie că trăiești din 3000€?!​ (…) Mi-au făcut 30 de procese în prima lună după ce a murit mama. Mi-au spus că nu sunt moștenitoare. Cum adică nu sunt eu moștenitoarea? Dar cine sunt eu? Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€””, declara Oana Zăvoranu în urmă cu ceva timp.

În presă, s-au vehiculat sume de zeci de milioane de euro! Oana Zăvoranu a afirmat la un post tv că a moştenit până în 5 milioane de euro. Din această sumă, a investit aproximativ 1 milion de euro în clinica medicală pe care o deţine.

Reclamă
Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro