Averea Israelei a ajuns, în mare parte în mâinile lui Liviu, fostul ei soț. Ce a facut acesta cu ea este strigator la cer! Ea batrana si el tanar, dar legati de o mare iubire! Cel putin asa sustineau, pe vremuri Israela Vodovoz și Liviu, sotul ei. În urmă cu ceva ani, cei doi ocupau canapelele emisiunilor de cancan si aveau o notorietate asemanatoare cu cea a Vulpitei și a lui Viorel.

Reclamă

Putini erau cei care credeau in dragostea pe care tinerelul i-o jura femeii de afaceri! Cu toate acestea cei doi se bateau cu pumnii in piept ca iubirea lor e reala. Se pare ca telespectatorii au avut dreptate. În 2016, Israela a decis sa il dea afara din casa pe Liviu. Femeia, cu o avere estimata la peste 50 de milioane de euro, l-a acuzat pe barbat de violenta. Tinerelul Liviu era alcoolic și o batea pe femeie de fiecare data cand se imbata.

Reclamă

Satula de atatea batai, Israela l-a dat afara din casa. Imediat dupa separare, barbatul a disparut din tara. Femeia de afaceri a continuat sa apara la televizor si sa incerce sa dea de cel care i-a fost iubit si sot, insa fara succes. La un moment dat, intr-o emisiune, Israela a aflat ca barbatul se afla in Londra si ca devenise de nerecunoscut din cauza bauturii.

În 2018, Israela a fost gasita fara suflare in propria casa. Chiar daca medicii au sustinut atunci că afacerista ar fi suferit un atac cerebral, multi au fost cei care l-au acuzat pe Liviu ca a ucis-o. Conspirationistii erau de parere ca barbatul, mai tanar cu 20 de ani, a vrut sa puna mana pe averea acesteia. Astfel se banuia ca s-a intors in tara si a facut un gest necugetat. Cercetarile au continuat insa oamenii legii au decis ca decesul a survenit pe cale naturala.

Ce s-a ales de averea Israelei?

Asa cum prevedea legea, Liviu a mostenit o buna parte din averea Israelei. Restul banilor s-au impartit intre copiii femeii. Aflat in posesia mostenirii, Liviu a vandut tot ce se putea! Barbatul a scapat de proprietati si a transformat totul in bani! Astfel, din averea Israelei, zeci de milioane de euro au ajuns la cel care fusese violent cu ea și îi înnegurase bătrânețea.

Jurnaliștii de la Impact.ro au vrut sa dea de urma lui Liviu, iar ce au descoperit este incredibil. Se pare că bărbatul s-a lafait in averea Israelei, a vizitat intreaga lume, iar in cele din urma a ramas la Londra. Acolo ar fi cunoscut o alta femeie cu care s-a si casatorit! Astfel, din averea Israelei, acum o duce bine noua sotie a lui Liviu. Aceeasi sursa a declarat, pentru impact.ro, ca Liviu sustine si acum ca Israela Vodovoz nu este moarta, ci ca s-a intors in Israel, țara ei natală.

“A vândut tot ceea ce a primit de la Israela. Terenuri, case, tot. Nu a mai păstrat nimic. S-a ales cu o avere de câteva milioane de euro. Liviu a luat banii și a plecat din țară. Știu că o vreme a călătorit prin Europa, a fost o perioadă și în America. A trăit pe picior mare și s-a bucurat de viață din plin. Acum se află prin Anglia, unde s-a recăsătorit tot cu o femeie mai mare ca el. Nu știu dacă este bogată sau nu. Liviu nu crede că Israela e moartă, el și acum susține că ea ar fi în Israel, țara ei natală. Că s-ar ascunde acolo. Însă, când îl intreabă cineva de ce sau de cine s-ar ascunde fosta lui soție, dă din umeri”, a povestit aceeasi sursa pentru Impact.ro