Este vorba de vloggerița LikeCreața. Cristina Lupu, pe numele ei adevărat, a postat pe Facebook o fotografie cu burtica, chiar ieri, de ziua ei. Vedeta pare că nu mai are prea mult timp până își va ține în brațe al doilea bebeluș.

Creața noastră și-a petrecut ziua de naștere la munte, iar zâmbetul ei face cât o mie de cuvinte. Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” le-a împărtășit fanilor bucuria enormă pe care o simte în această perioadă.

În descrierea pozei de pe Facebook, aceasta și-a exprimat recunoștința pe care o are față de noul miracol din burtica ei. Cristina nu își putea dori un cadou mai frumos decât o surioară sau un frățior pentru fetița pe care o are deja.

„Si anul acesta am primit mai devreme cadoul de ziua mea😍 O sa mai avem un bebe🤰🏻❤️#happybirthdaytome #momtobe”, a scris vloggerița pe Facebook.

Avem o nouă graviduță în showbiz! A făcut anunțul chiar de ziua ei de naștere. FOTO
Facebook

Numai urări de bine din partea fanilor

Cristina Lupu a ținut secretă până acum sarcina pentru a se asigura că starea ei și a bebelușului de sănătate sunt bune. Cu ocazia zilei sale de naștere aceasta a decis totuși să le arate fanilor ei ce „cadou” de preț a primit. Conform pântecului de graviduță, care este deja destul de rotunjit, vedeta a trecut de primul trimestru de sarcină.

Imediat cum a publicat vestea cea mare, urările frumoase de pe pagina ei de Facebook nu s-au mai oprit. Sensibila mămică a fost copleșită de toate reacțiile și sfaturile primite de la urmăritorii ei.

„Doamne cât de frumos !!!!Vor fi de vârste apropiate și va fi super pt copiii , pt mami un pic mai greu , dar ff frumos , și o spun din experiența !!!”, a încurajat-o un internaut pe Facebook.

Creața, a doua oară mamă

Cristina este deja veterană printre mamele din showbiz. Chiar dacă…nu de foarte mult timp. În luna martie a acestui an, Like Creața a adus pe lume primul său copil, o fetiță. Chiar dacă nu are experiență multă, rolul de mămică îi vine mănusă. Astfel, la doar câteva luni de când a născut, vloggerița a decis să îi ofere fetiței sale și o surioară sau un frățior.

Avem o nouă graviduță în showbiz! A făcut anunțul chiar de ziua ei de naștere. FOTO
Instagram