Avem imaginile momentului in showbiz! Andreea Marin este însărcinată pentru a doua oară?

Andreea Marin este însărcinată pentru a doua oară? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tururor. Vedeta s-a afişat cu o burtică suspectă, care i-a cam pus pe gânduri pe fani.

Andreea Marin, în vârstă de 45 de ani, are o fetiţă pe nume Violeta din mariajul cu Ştefan Bănică Jr. Şi pentru că ştie cât de frumos este sentimentul de a fi mamă, vedeta a recunoscut de fiecare dată că dacă se poate este dispusă să mai aducă pe lume un copil.

Însă dacă este să analizăm cele mai recente imagini cu Andreea Marin, am putea spune că bebeluşul este deja pe drum. Vedeta a oferit, vineri dimienaţă, un interviu la un post tv, unde a vorbit despre felul în care are grijă de ea, însă şi despre o nouă sarcină.

Andreea Marin spune că ea îşi doreşte, însă are nevoie şi de ajutor Divin, pentru că acest lucru nu ţine doar de ea. În plus, Spynews a aflat în exclusivitate că Andreea Marin este foarte preocupată de o posibilă nouă sarcină şi chiar ar merge şi la medic în acest sens.

Să ne aşteptăm oare la vestea cea mare cât de curând? Vă invităm să urmăriţi imaginile cu Andreea Marin din galeria foto şi să ne spuneţi ce părere aveţi.

”Am mai spus lucrul acesta şi nu este un secret. Dacă Dumnezeu ne binecuvântează, (n.r un copil) este primit cu braţele deschise. Cred că lucrurile nu stau mereu doar în mâinile noastre, ci şi în mâiniel celui de Sus”, a spus Andreea Marin la o emisiune tv.

”De Sărbători, în vacanţă, nu-mi refuz nimic, dar după aceea trebuie să-mi văd de treabă şi să readuc corpul într-o formă bună. Folosim multe verdeţuri în această perioadă”, a adăugat Andreea Marin, după ce a fost întrebată despre felul în care are grijă de organismul ei.

Lasă un răspuns

Ludovic Orban face declarații referitoare la sesizarea PSD: „se fac de râs cu această plângere””

Sa aflat ce se va întâmpla cu cenușa Cristinei Țopescu | Dorința jurnalistei va fi respectată de apropiați