Reclamă
Reclamă

Un rost de dilatație defect de pe Autostrada București-Pitești a dus la avarierea a cel puțin patru autoturisme, iar polițiștii au aplicat o amendă administratorului drumului.

„În cursul dimineții, în jurul orei 09:00, polițiștii rutieri din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București-Râmnicu Vâlcea au fost sesizați de către mai mulți participanți la trafic despre faptul că autovehiculele pe care le conduceau ar fi suferit avarii în urma rulării peste un element al unui rost de dilatație de pe partea carosabilă, în zona km.109 al Autostrăzii A1. Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, avariile fiind provocate de un element dislocat al rostului de dilatație din zona unui pod, la km 109 al Autostrăzii A1 București-Pitești, pe sensul de deplasare către Pitești”, a transmis, joi, IPJ Argeș, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostradă A1 București-Râmnicu Vâlcea au asigurat protecția zonei periculoase, pentru a nu se înregistra și alte incidente până la intervenția administratorului drumului public, ai cărui reprezentanți s-au deplasat la fața locului și au luat măsuri de remediere a deficienței.

Reclamă

„De asemenea, polițiștii au întocmit documentația necesară conducătorilor auto, fiind eliberate autorizații de reparație auto, pentru 4 autoturisme. Totodată, în urma abaterii constatate, a fost sancționat reprezentantul administratorului drumului, cu amendă în valoare de 3.465 de lei (21 de puncte amendă), conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice”, a mai transmis sursa citată.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro