Reclamă
Reclamă

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunțat organizarea unui nou tur de scrutin pentru primarii comunelor Chețani, județul Mureș, și Poșaga, județul Alba, unde candidații se află în balotaj.

„Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că duminică, 23 iunie 2024, în comuna Chețani, județul Mureș, va fi organizat un nou tur de scrutin pentru funcția de primar pentru candidații aflați în situație de balotaj, respectiv domnul Bega Daniel-Marcel, propus de Alianța PMP-Forța Dreptei, și domnul Emil-Florin Mocan, propus de Partidul Social Democrat”, transmite AEP într-un comunicat de presă.

La scrutinul din data de 9 iunie a.c., cei doi concurenți au obținut câte 431 de voturi fiecare, dintr-un total de 1.202 voturi valabile înregistrate.

Reclamă

AEP mai precizează că tot duminică, 23 iunie 2024, va avea loc un nou tur de scrutin pentru primar în comuna Poșaga, județul Alba, unde doamna Popa Aurelia, candidata Partidului Social Democrat, și domnul Bulgăr Ionel, candidatul Partidului Național Liberal, au obținut câte 345 de voturi fiecare, dintr-un total de 690 de voturi valabile exprimate.

Secțiile de votare se vor deschide duminică, 23 iunie a.c., la ora 07:00 și se vor închide la ora 22:00, cu posibilitatea prelungirii până la ora 23:59 pentru cetățenii care, la ora 22:00, se află în sediul secției de votare, precum și pentru cei care se află la rând în afara sediului secției de votare pentru a intra în localul de vot.

Datele privind prezența la vot vor putea fi vizualizate în timp real, odată cu deschiderea secțiilor de votare, prin afișarea pe pagina de internet a Autorității Electorale Permanente – https://prezenta.roaep.ro, precizează sursa citată.

Rezultatele înscrise în procesele-verbale întocmite de către birourile electorale ale secțiilor de votare vor putea fi consultate pe aceeași pagină, imediat după întocmirea acestora, se mai spune în comunicatul AEP.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro