Medicii au efectuat autopsia Anei Oroș, femeia ucisă de o haită de câini în zona Lacul Morii din București.

Au fost anunțate ultimele detalii în cazul autopsiei Anei Oroș, femeia de 43 de ani, ucisă de o haită de câini în zona Lacul Morii din București. Iată ce a transmis Institutul Național de Medicină Legală.

În dimineața zilei de 21 ianuarie 2023, Ana Oroș a ieșit la alergat, în zona Lacul Morii din București. Femeia a fost atacată de o haită de câini, iar rănile provocate de aceștia i-au fost fatale. Ana Oroș a mai trecut printr-o experiență asemănătoare în luna aprilie a anului trecut. Atunci a fost salvată de mai mulți oameni care treceau prin zonă. A fost transportată de urgență la spital. De data aceasta, femeia nu a mai scăpat.

Ana Oroș, moarte tragică din cauza unei haite de câini fără stăpân

Ana Oroș a murit din cauza mușcăturilor câinilor fără stăpân, care i-au secționat pe loc artera femurală. Nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, conform medicilor de la INML. Un martor care era în zonă a povestit că femeia alerga, iar la un moment dat a vrut să scurteze drumul spre întoarcere și a intrat pe un câmp. Atunci, o haită de câini au înconjurat-o. Deși bărbatul a alergat să o salveze, nu a ajuns la timp.

Prietenii femeii susțin că Ana Oroș era o iubitoare înrăită de animale, iar în trecut a făcut cursuri de medicină veterinară, dorind să ajute animalele aflate în pericol.

Autopsia Anei Oroș, femeia sfâșiată de câini în zona Lacul Morii din Capitală. Care este cauza morții

”Dragi prieteni! Cu regret vă anunț că iubita noastră colegă Ana Oroș nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorții astăzi a fost mușcată și omorâtă în același loc și de aceiași câini (se pare). Vom reveni cu noi amănunte”, a transmis Alpin Club Pro-Mont București, pe 21 ianuarie 2023, pe Facebook.

Același eveniment în urmă cu un an, în zona Lacul Morii

Din păcate, deși a trecut un an de zile de când Ana a trecut prin aceeași situație, autoritățile nu au făcut nimic pentru a scăpa de câinii fără stăpân. A fost nevoie de moartea unei persoane pentru a se lua măsuri. Urmează ca oamenii legii să găsească proprietarii terenului pe care a fost ucisă Ana Oroș Daraban. Aceștia riscă să fie condamnați la închisoare.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.