Reclamă
Reclamă

Un autocar cu 51 de copii a fost implicat într-un accident grav sâmbătă dimineața, în județul Vâlcea, după ce a fost lovit de o mașină care venea pe contrasens. Șoferul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, a murit pe loc.

Potrivit martorilor, accidentul a avut loc deoarece băiatul ar fi adormit la volan. Tânărul se întorcea din Anglia și mai avea doar 7 kilometri până acasă. După ce a aterizat pe aeroportul din Cluj, el a mers apoi către Sibiu, de unde s-a urcat în mașina personală pentru a continua drumul către casă.

În incident, autocarul se îndrepta către Valea Prahovei, unde copiii urmau să plece într-o excursie. După ce au parcurs doar 5 kilometri, autocarul a fost lovit din plin de mașina tânărului, în localitatea Tomșani.

Reclamă

În urma accidentului, patru copii au necesitat îngrijiri medicale. Trei dintre aceștia au fost transportați la spital, iar al patrulea a fost tratat la locul accidentului. Șoferul autocarului a suferit răni ușoare și a fost de asemenea dus la spital pentru îngrijiri.

Copiii care nu au fost răniți au fost preluați de părinți și duși în siguranță acasă. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili exact cauzele acestui accident tragic.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro