Reclamă
Reclamă

Autobiografia vizuală a Rihannei este cu adevărat imensă: cântărește 15 kilograme, are o înălțime de peste 16 centimetri și este de dorit să fie așezată pe o masă pentru a fi studiată ca un artefact dintr-un muzeu.

Cartea conține peste 1.000 de fotografii – un testament al statutului Rihannei, nu doar ca muzician, designer și femeie de afaceri, ci ca o icoană vizuală. În afară de scurte titluri și rubrici, nu există cuvinte deloc, nici măcar o introducere.

Multe dintre fotografii sunt probabil recunoscute instantaneu pentru cei mai devotați membri ai grupului Rihanna – cunoscută sub numele de Marina – care au urmărit cariera ei îndeaproape. Cu toate acestea, încă oferă o perspectivă nouă asupra vieții megastarului.

O pagină a cărții este dedicată petrecerii de 23 de ani a Rihannei, la care a fost surprinsă fumând un trabuc, în timp ce Jay-Z deschide o sticlă de șampanie de aur, iar Beyoncé zâmbește lângă el. Ea este totodată în ipostaza în care un londonez lucrează la celebrul ei tatuaj pe stern al zeiței egiptene Isis.

Reclamă

Cartea le oferă fanilor o privire în plus în viața ei și prezintă acele momente private ale artistei, făcând-o parte dintr-un tărâm minunat al recordurilor.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro