Aurelian Temișan și soția sa sărbătoresc astăzi 27 de ani de când s-au întâlnit pentru prima dată.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sărbătoresc astăzi 27 de ani de când s-au întâlnit pentru prima dată. Pentru a marca aceste eveniment cu totul special, artistul a publicat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare. Acesta a povestit despre cum a decurs prima discuție dintre ei și în ce context s-au cunoscut. Puțină lume știe că Aurelian Temișan și soția sa s-au întâlnit prima dată pe scenă.

Aurelin Temișan și Monica Davidescu au una dintre cele mai longevive relații și se pot mândri cu o familie ca în povești. Cei doi se iubesc pe zi ce trece din ce în ce mai mult, așa că astăzi au ocazia să-și celebreze iubirea pentru că împlinesc 27 de ani de când s-au cunoscut.

Aurelian Temișan a întâlnit-o pe soția sa pentru prima dată în urmă cu 27 de ani

Îndrăgitul artist a scris un mesaj emoționant fanilor  pe rețelele de socializare în care le-a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre el și soția sa, dar și ce sentimente îl încearcă acum, la aproape 3 decenii de când se află lângă femeia vieții lui.

social media

Se aflau pe scenă în cadrul unui spectacol, iar Monica Davidescu urma să-l invite și să-l prezinte pe Aurelian Temișan pentru a-și desfășura momentul. Acel moment este de neuitat pentru cei doi soți.

„27 de ani. În seara lui 13 ianuarie 1995, pe la 23:00, eu intram in cabină, împreună cu prietenul meu Iustinian Radu, care mi te-a prezentat. Urma ca tu să urci pe scenă și să mă prezinți pe mine. M-ai întrebat ce aș vrea să spui despre mine. Te-am privit și ți-am spus: „simplu Monica, numele și… atât, oricum, în sală sunt aproape toți italieni,

Dacă as fi știut ce ne rezervă viitorul, ți-aș fi spus așa: Monica, intră și spune-le următoarele. Doamnelor și Domnilor, urmează… soțul meu, tatăl viitoarei și minunatei noastre fetițe, Dora, iubitor de animale, cel cu care am să-mi împart viața, cu bune, cu rele, cu neajunsuri și bucurii, tristeți și lacrimi de fericire…Cred că ar fi fost o prezentare i-ne-di-tă. La mulți ani ție, la mulți ani nouă!”, a spus Aurelian Temișan pe Facebook.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.