Aurelian Temișan, în vârstă de 49 de ani, a detaliat recent cum a cunoscut-o pe cea care îi este soție acum. Interpretul a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre începutul poveștii de iubire cu Monica Davidescu, mama fiicei lui. 

Cum s-au cunoscut Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună o fetiță, pe Dora. Recent, cei doi au sărbătorit 27 de ani de când se cunosc. Într-un interviu pentru Antena Stars, Aurelian Temișan a mărturisit cum au fost începuturile relației sale cu Monica Davidescu.

„Sunt 27 de ani de când am cunoscut-o pe Monica. Am cunoscut-o într-o seară, într-un local unde era un spectacol de noapte, cum se purta pe vremea aceea. Ea prezenta, iar eu urma să intru pe scenă. Aceasta a fost prima întâlnire cu Monica, după care, având o hartă a României, pusă în detaliu, pe perete, în cabină, am întrebat-o de unde este. Mi-a localizat, ca zonă, Prahova. Am căutat două zile. A treia seară, mi-a luat degetul și l-a pus pe hartă unde este, că eu nu aș fi găsit”, a mărturisit Aurelian Temișan, la emisiunea ‘Star magazin’.

„Am început să stau de vorbă cu ea, și, de acolo, parte din povestea pe care o știți deja. A doua seară am condus-o acasă, spunând că, unde stă ea… Stătea în gazdă, evident, și eu stăteam în gazdă, nu aveam încă apartamentul meu. O duceam acasă în fiecare noapte. De atunci, a început să se lege această relație. O legătură și mai puternică după 11 ani de relație,a venit în momentul în care, în fața bunului Dumnezeu, am spus „Da” amândoi”, a mai adăugat solistul.

foto: facebook

Secretul căsniciei celor doi

Monica Davidescu a povestit, într-un interviu, ce reguli respectă ea și soțul său în viața de cuplu.

„Să fim noi înșine. Respectul reciproc e de la sine înțeles. Faptul că suntem amândoi în lumea spectacolului și că încercăm să facem împreună o mulțime de lucruri, ne ajută să ne completăm, să ne susținem și să ne înțelegem nevoile”, explica actrița.

„E o maturitate care a intervenit între timp. Cred că în suflet am rămas la fel amândoi. Aşezându-ne foarte bine în această viaţă, pe meseriile pe care le avem, unul în faţa celuilalt, eu cred că este parte din succesul sudării noastre. După cum spunea un prieten bun al nostru când ne-am căsătorit, dacă vrei ca totul să meargă bine, nu încerca să ridici pretenţiile faţă de cel de lângă tine. Mai bine le scazi, ca în momentul în care te surprinde, să fie o surpriză plăcută. Dacă încerci să ai pretenţii mai mari, ai greşit. Dacă ai greşit, ajungi mai rău ca înainte de căsătorie”, afirma și Aurelian Temișan.