Augustin Viziru este de părere că actoria îi curge prin vine și că ar fi fost mai bine plătit, dacă se afla în America.

De Augustin Viziru a auzit toată lumea. Se numără printre cei mai cunoscuți actori, iar rolurile sale au rămas în memoria fanilor, chiar dacă au trecut ani întregi de atunci. Chiar dacă astăzi este îndrăgit de public și se bucură de celebritate, drumul către succes nu a fost ușor. 

Actorii glumeau pe seama faptului că nu are studii în actorie

Augustin Viziru a mărturisit că, atunci când a ajuns la un casting, a avut mari emoții, mai ales că erau mulți necunoscuți. Chiar și așa, nu a lăsat ca acestea să îl copleșească, ci din contră. Totuși, actorul a fost întrebat care a fost primul său rol, întrebare la care a ezitat să răspundă.

„Mi-era frică un pic, în prima fază că nu îl cunoșteam, dar m-am dus și m-am așezat și eu pe un scaun, pe acolo. Și la un moment dat, vine la mine și se uită urât și îmi spune că el stă aici. Nu prea știam eu multe la vremea aia, l-am văzut așa mai în vârstă și am zis să fiu respectuos. M-am ridicat și m-am pus pe un alt”, a povestit Augustin Viziru în cadrul podcastului moderat de Radu Țibulcă.

@radutibulca Augustin Viziru despre primul rol #vindeopoveste #podcast #armando #augustinviziru #fy #foryou #fyp #fyi ♬ sunet original – Radu Țibulcă

Augustin Viziru a povestit că unii actori au glumit pe seama faptului că nu are studii în domeniu. Ba chiar unii erau de părere că nu va reuși să aibă o carieră. Auzind astfel de vorbe, actorul se gândise atunci să studieze și acest domeniu, dar a fost avertizat că își va pierde naturalețea cu care juca.

„Lumea mă mai întreba „Facultatea de Actorie ai terminat-o?” Mă deranja chestia asta. Și actorii în general făceau glume pe seama asta, n-ai mijloace dacă n-ai studii și la un moment dat am zis că mă duc la facultate că m-au terorizat, dar după mi-a spus că dacă mă duc, nu mă mai ia în niciun proiect”, a mărturisit Augustin Viziru.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.