Adela Popescu are o relație foarte frumoasă cu soțul ei, Radu Vâlcan și doi copii minunați.

Lor le place foarte mult viața de familie și ideea de a fi parinți, dar tot nu și-au făcut timp să schimbe actele, chiar dacă  au avut această intenție de mai multe ori.

Ea spune că i-ar place să poarte numele soțului, dar nu și-au făcut timp să facă această schimbare. Nunta în sine și toate pregătirile cu organizarea i-a luat foarte mult timp și nu a ajuns să-și mai schimbe numele în buletin.

Totuși este vorba despre un proces destul de complicat și ar trebui alocat destul de mult timp pentru a definitiva odată pentru totdeauna cu acest subiect, Tocmai de aceea asteaptă sa fie mai liberă si să se ocupe de acest lucru.

Adela Popescu, este prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV dar ea este și o actriță foarte cunoscută și apreciată. Soțul ei Radu, este și el actor și nu are prea mult timp liber, fiind mai tot timpul ocupat cu filmările. Vara, când sunt în concediu, preferă să plece cu copiii în vacanță și să profite de fiecare zi la maxim. Cei doi sunt nedesparțiți de cei mici, preferă să îi ia peste tot cu ei, acolo unde este posibil și se bucură din plin de viața în 4.