Reclamă
Reclamă

De obicei, măicuțele sunt privite ca niște persoane fără de păcat care îi îndeamnă pe credincioși pe calea cea bună, către Divinitate. Ei bine, de la regulă există și excepții, iar un grup de măicuțe a uimit lumea cu obiceiul lor mai puțin comun. În loc să petreacă ore în șir la rugăciune sau cu alte treburi bisericești, acestea au ales să cultive cannabis.

The Sisters of the Valley au devenit cunoscute în toată lumea datorită obiceiului lor. Cele două măicuțe au credință puternică, la fel ca alte surori de-ale lor, dar nu au nicio conexiune cu Biserica Catolică. În schimb, își dedică toată energia și timpul culturii de cannabis. Cele două petrec zile întregi cultivându-l, consumându-l, dar și vorbind despre efectele lui benefice asupra sănătății.

Cele două nu sunt consumatoare problematice, potrivit spuselor maicii fondatoare, Sora Kate. Cele două sunt femei respectabile, cu o muncă serioasă pe care o dus la îndeplinire cu multă responsabilitate. The Sisters of the Valley petrec zile întregi cultivând cannabis la ferma din California. Apoi, cele două vând producția prin intermediul site-ului online. Cannabisul celor două măicuțe este folosit în producerea diferitelor tincturi.

Au îmbinat credința cu viciul. Măicuțele care cultivă cannabis în biserică. „Credem că și Iisus a consumat iarbă”
Instagram

Măicuțele trăiesc după propriile reguli

Deși obișnuiesc să se numească persoane non-religioase, cultura de cannabis a celor două ține cont de anumite ritualuri foarte bine împământenite și care au legătură cu Divinitatea. De exemplu, întregul proces de cultivare se aliniază cu ciclurile Lunii, iar planta de cannabis este cultivată sub forma unei ceremonii.

Reclamă

Doi fotografi internaționi renumiți au petrecut ceva timp cu măicuțele pentru a le putea face poze. „Am făcut tot posibilul să dăm de ele și le-am implorat să ne lase să petrecem timp cu ele. De departe, cea mai surprinzătoare a fost Sora Kate. Este un mix perfect între leaderul hippy și CEO-ul megalomaniac.

Surorile sunt conștiente că va mai trece ceva timp până când ceea ce fac ele va fi asimilat de lume. Însă, asta nu a oprit-o pe Sora Kate să aibă un mesaj pentru autorități. „Avem multe opțiuni de a folosi uleiul de cannabis, inclusiv pentru lubrifianți, ca să nu mai ignorați problemele.”

Au îmbinat credința cu viciul. Măicuțele care cultivă cannabis în biserică. „Credem că și Iisus a consumat iarbă”
Instagram

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro