Au gasit-o! Poza Luizei, găsită în bagajele unui român, alături de alte 300 de imagini cu copii. Nelu a fost arestat de carabinieri! În posesia sa au fost găsite documente false. Bărbatul susţine că acestea au fost fabricate de fiica lui Gheorghe Dincă şi de răposatul ei soţ, în 2014:

Descoperire şocantă în bagajele unui român care a recunoscut în faţa carabinerilor că a colaborat cu familia lui Gheorghe Dincă! Nelu se afla în posesia a trei rânduri de documente false, despre care susţine că au fost făcute de Daniela Dincă şi Giorgio Albiero, în 2014. Ceva însă, pare că îl leagă şi de dispariţia Luizei şi a Alexandrei: vorbim despre un schimb de mesaje între el şi câţiva albanezi, dar şi despre o fotografie.

Miercuri după-amiază, 5 februarie, oraşul Bologna din Italia: Nelu, un cetăţean român, a fost arestat. Rok Xavi, jurnalistul de investigaţii care a fost prezent la arestarea lui Nelu a dezvăluit toate detaliile.

Conform celor spuse de jurnalist la RTV, Nelu l-a căutat după ce a apărut la TV şi i-a spus că are informaţii preţioase şi probe în privinţa Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu.

După ce a fost arestat pentru că se afla în posesia unor documente false ce ar fi fost fabricate de fata lui Gheorghe Dincă şi răposatul ei soţ, Giorgio Albieri, în anul 2014, au ieşit la iveală detalii şocante.

Când carabinerii i-au deschis bagajele, au fost găsite poze cu mai mulţi copii. Vorbim despre aproximativ 300 imagini. Printre acestea, şi fotografia Luizei. O imagine care, până în acest moment nu a apărut în spaţiul public.

Mai mult, există şi un schimb de mesaje. „Ce preţ vrei pentru Luiza?” – asta i-ar fi scris nişte albanezi lui Nelu, pentru eliberarea Luizei. În mesaje a fost, de asemenea, menţionat şi numele Alexandrei Măceşanu.

„Pot să spun că Luiza este bine. Asta este ce cred eu”, a spus Rok Xavi.

Când a fost arestat de carabinieri, Nelu a afirmat că a fugit din România în anul 2019 pentru că pe capul său se pusese o sumă mare de bani.

În continuare, conform aceleaşi surse, urmează ca Poliţia din Italia să ia legătura cu oamenii legii din România pentru a colabora în vederea unei presupuse legături dintre acest individ Nelu şi cazul Caracal.

Vă reamintim că Alexandru Cumpănaşu a anunţat pe reţelele de socializare astăzi, că urmează o arestare importantă în Italia.

Lasă un răspuns

Imagini virale | O fiică încearcă să își sufoce mama

Detalii incredibile despre tatăl Ginei Pistol „Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic.”