Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat al treilea sezon Asia Express, după o finală care a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură. Bontea și Fodor s-au dovedit a fi echipa cea mai bună și au ajuns la Gina cu 20 de minute înaintea lui Speak și a Stefaniei, asa cum celebrul chef a declarat aseara, în cadrul unei emisiuni tv.

Speak și Stefania au fost extrem de dezamagiti atunci cand au ajuns la punctul final si au observat ca Bontea și Fodor primiseră deja marele premiu, iar bruneta a început să planga. Sorin și Razvan i-au incurajat pe prietenii lor, descoperiti in timpul competitiei, si lucrurile pareau sa fie cum nu se poate mai linistite.

După ce s-a terminat difuzarea emisiunii, atat Speak, cat si Stefania au facut declaratii in care a spus ca se considera castigatori si ca premiul cel mai mare e ca se au unul pe altul. Pe langa asta, Stefania are acum si un inel de logodna pe deget, iar cat de curand, dupa ridicarea starii de urgenta, va deveni sotia lui Speak.

Iată că lucrurile nu s-au oprit aici și un adevarat scandal a izbucnit! Sezonul 3 al Asia Express a avut cele mai mari audiente din toate sezoanele realizate pana acum, iar retelele de socializare au fost pline de postari legate de emisiune. Fanii au comentat intr-un ritm alert la fiecare poza pe care au vazut-o cu preferatii lor si fiecare subiect legat de concurentii Asia Express a ajuns viral.

Desi ambele echipe ajunse in finala pareau sa fie la fel de indragite, iata ca dupa aflarea castigatorilor, a pornit un adevarat razboi indreptat catre echipa Razvan si Sorin si trustul Antena 1.

Pe pagina de Facebook a lui Speak, la fotografiile postate din marea finală, există numeroase comentarii care acuză ca finala nu s-a desfasurat corect, ca Speak si Stefania au fost defavorizati si ca Antena 1 a facut cartile in asa fel incat sa ii scoata castigatori pe Bontea și Fodor.

„Ați fost minunați! Reactoarele au fost favorizate sa văzut din filmări”, „meritau penalizări de multe ori, dar s-a trecut peste, făcătură pentru Bontea și Fodor”, „Voi sunteți câștigători. Din păcate Răzvan și Sorin au fost ajutați.” „Au fost favorizati mereu,vouă v a dat camera 900 si cv si lor 700 ,si la indiciile alea ,vouă v a dat caligrafie și lor le a dat maestrul mi ai creveti pe care îl vedeai de la o posta,în fine,s a văzut că pe ei i au vrut câștigători, gina nu mai putea cand ii vedea mereu,cand vedea pe altii inainte nu era chiar asa fericita,si cand au fost eliminați ada si cătălin, ea era fericită ca nu au ieșit fodorii”, sunt doar cateva dintre comentariile care acuza Antena 1 ca a favorizat echipa câștigătoare.

Până la acest moment, niciuna dintre părțile implicate nu a comentat asupra acestui aspect, însă astfel de nemulțumiri la nivelul fanilor au existat de fiecare data la un concurs televizat, cand echipa preferata a pierdut.