Au apărut primele imagini cu Răzvan Simion, după ce prezentatorul a confirmat despărțirea. Frumoasa poveste de dragoste dintre Lidia și Răzvan a luat sfârțit. Ceea ce zilele trecute părea doar un zvon, acum este o certitudine. El a scris seara trecută tot ce avea pe suflet și și-a anunțat fanii că despărțirea lor nu este o glumă. Este vizibil îndurerat, dar nu mai există cale de întoarecere.

Prezentatorul a făcut o postare emoționantă pe Instagram, în care le spunea fanilor că povestea lor s-a terminat. Acesta a oprit comentariile la postarea respectivă, semn că nu își dorește ca oamenii să își dea cu părerea despre cele întâmplate. Fanii au așteptat și o reacție din partea Lidiei, care nu a venit. Se pare că vedeta preferă să tacă de data aceasta.

Mai mult de atât, au apărut primele imagini cu Răzvan Simion…după ce a dat trista veste a despărțirii. Prezentatorul părea foarte trist și abătut. Oricât de mult a încercat să își ascundă durerea de dragul emisiunii, nu prea i-a ieșit. Fanii au remarcat imediat că este îndurerat și este ceva normal, având în vedere că a iubit-o pe cântăreață. Se pare că el își dorește doar să o vadă fericită pe fosta lui iubită și nimic mai mult.

Ce a postat Răzvan Simion seara trecută?

„Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâineCe făcea Lidia Buble vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pt tot ce am fost și pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept”, a scris Răzvan Simion.