Au apărut noi detalii! Motivul pentru care iubitul croat nu predă telefonul Danielei Crudu la Poliție

Reclama

Reclama

Încep să apară primele detalii a faptelor întâmplate duminică dimineața, când iubitul croat al Danielei Crudu a bătut-o crunt în timp ce se întorceau de la club.

Seco Dubravko, iubitul brunetei, a încercat să îi ducă de nas pe anchetatori în legătură cu telefonul Cruduței și cu ce se află în memoria acestuia.

Reclama

După ce a fost bătută crunt, Daniela Crudu a scăpat fugind din mașina iubitului. Aceasta a spus anchetatorilor că a fost lovită de către bărbat de mai multe ori până a reușit să scape, iar acesta i-a confiscat și telefonul. Bruneta a mai mărturisit că a sunat la 112 de pe un telefon împrumutat de la o persoană aflată în benzinăria în care ea s-a refugiat după agresiune.

După declarațiile Danielei, unul dintre polițiștii implicați în acest caz a sunat pe telefonul vedetei, care se află la iubitul său. Seco Dubravko a răspuns fără nici o problemă apelului, însă susține că nu va preda telefonul poliției, în memoria sa fiind salvate imagini cu caracter intim.

Pentru Seco Dubravko, iubitul Cruduței nu a fost suficient acest refuz, polițiștii mai având parte de unul. Bărbatul croat a refuzat să plece însoțit de anchetatori, spunându-le acestora că va reveni el însoțit de avocat. Acest lucru, desigur, nu s-a întâmplat.

 

Advertisement
loading...

ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii