Bolidul lui Ștefan Bănică Jr. întoarce privirile pe stradă. Ce mașină de lux conduce celebrul artist?

Ștefan Bănică Jr. arată impecabil în orice moment al zilei, nu ar trebui să ne surprindă că și-a luat o mașină pe măsură.

Cum ar reușit să își permită o asemenea mașină? Ei bine, mult îndrăgitul artist câștigă doar din emisiunea “X Factor” suma de 200.000 de euro. E inutil să mai punem la socoteală onorariile din concerte sau spectacole. Doar că nu este cumpărată.

Gratis de la asigurator!

TopGear

Acum câțiva ani, a primit gratis de la un asigurator, același model ca cel al mașinii pe care a făcut-o bucăți într-un accident auto, dar pe care o plătise, la momentul respectiv, cu bani grei.

Mașina costă 40.000 de euro. Iar marca mașinii nu o să se schimbe niciodată pentru artist, acesta fiind îndrăgostit de modelele BMW. Dar se pare că nu este o trăsătură de familie.

Ce mașină conduce fiul lui Ștefan Bănică Jr.?

Radu calcă pe urmele tatălui său. Este student la U.N.A.T.C, unde studiază actoria, la fel ca tătăl și ca bunicul său. Este plin de talent și asta s-a văzut inclusiv în emisiunea “Te cunosc de undeva”, unde a încântat oamenii cu vocea sa. Gusturile nu se discută, chiar dacă sunt diferite față de ale tătălui, așa că Radu a ales să conducă un Audi  Q3.

„Pot să îţi spun, ca părinte şi copil care a cântat alături de tatăl, dar şi de fiul lui, că senzaţia protectoare pe care tu o ai faţă de fiica ta nu te ajută întotdeauna.

Taică-miu nu a avut chestia asta şi îi mulţumesc lui Dumnezeu, pentru că m-a ajutat enorm! Pe scenă nu mai e copilul, ci partenerul meu! Lucrul acesta am vrut să îl simt şi eu vizavi de fiul meu anul trecut, într-un concert la Sala Palatului şi, cu tot instinctul patern, l-am lăsat să se descurce şi sunt mândru de ceea ce a făcut”, a declarat Ştefan Bănică.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.