Mihai Morar, atac dur la adresa lui Culiță Sterp

Culiță Sterp este protagonistului unui scandal amplu. Săptămâna trecută acesta a provocat un accident în Cluj în timp ce era sub influența băuturilor alcoolice la volan. Artistul trebuie să răspundă acum în fața legii, însă atitudinea lui legată de tot ce s-a întâmplat lasă de dorit, cel puțin potrivit unor vedete din România. Cântărețul a fost aspru criticat de mai mulți colegei de pe scena mondenă.

Deși a greșit flagrant, Culiță Sterp pare că nu este prea afectat de tot ce s-a întâmplat. Recent, acesta a uimit publicul cu atitudinea sa. După ce a vorbit cu oamenii legii, acesta s-a prezentat în fața jurnaliștilor cu zâmbetul pe buze. Mai mult, cu o atitudine ironica și un zâmbet zeflemitor, Culiță chiar a jignit un report.

Atitudinea acestuia a fost aspru criticată de fani, dar și de unele vedete din România. Mihai Morar nu s-a putut abține și l-a taxat dur pe cântăreț. Acesta a transmis un mesaj acid în mediul online.

„După ce aproape ai distrus o viață în trafic (băut și sub influența drogurilor la volan), să îi răspunzi unui ziarist de la unul dintre posturile TV care te-a promovata agresiv: «NEVASTĂ-TA MAI ÎNTREABĂ DE MINE?».… Iată definiția perfectă pentru «NEAM PROST»”., a scris Mihai Morar pe pagina sa de Instagram.

Atitudine lui Culiță Sterp după accidentul din Cluj a enervat vedetele! Mihai Morar, mesaj acid. „Neam prost…”
Instagram

Culiță Sterp, criticat aspru

Mihai Morar nu este sigura vedetă din România care a condamnat public atitudinea, dar și acțiunile lui Culiță Sterp. De asemenea, Cătălin Cazacu a taxat aspru faptul că artistul s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice. La fel a făcut și Andrei Ștefănescu. Acesta a subliniat faptul că succesul i-a dat prea multe aripi lui Culiță Sterp și se crede intangibil.

„Nu poți să ai pretenția de la altcineva să-ți poarte de grijă. Dacă tu ai băut, ți se pare că tu ești Dumnezeu.  Și asta este o realitate. Asta face alcoolul. Legile sunt foarte aspre. Legea îți spune că dacă te prinde la volan băut faci pușcărie.”, a spus Cătălin Cazacu.

„Când l-am cunoscut pe acest băiat, era cu fosta lui iubită. Vorbeam despre ei, erau niște oameni simpli, niște oameni normali.  Ușor, ușor încep să derapeze acești oameni care au atenție foarte mare din partea celor din jur. Presa începe să-i urmărească și să evolueze și uită, de fapt, de lucrurile esențiale. Este o mare problemă. Gândiți-vă ce se poate întâmpla dacă în locul mașinii ăsteia era un copil pe bicicletă”, a declarat și Andrei Ștefănescu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.