Pentru acest weekend au fost anunțate noi restricții de circulație, ce vizează zona Podului Pipera și Podul Basarab. De asemenea, începând de sâmbătă și până în decembrie 2022, vor fi instituite restricții de circulație pe Centura Capitalei în zona pasajul Olteniței – Popești Leordeni.

Brigada Rutieră anunță noi restricții de trafic în Capitală, sâmbătă și duminică, pe Podul Pipera și Podul Basarab. Astfel, în data de 04.12.2021, în intervalul orar 15.00-23.00, se vor realiza filmări dinamice pe Podul Pipera, segmentul de drum cuprins între Bd. Nicolae Caramfil și Orașul Voluntari, cu întoarcere sub pasajul de la linia de tren, fără închiderea circulației, prin limitarea traficului cu sprijinul poliției rutiere.

La fel se întâmplă și în noaptea de 04/05.12.2021, în intervalul orar 22.00-03.00, în același context, se va restricționa circulația autovehiculelor pe Podul Basarab, pe sensul dinspre Calea Plevnei către Calea Griviței, pe durata realizării dublelor, cu sprijinul poliției rutiere.

Atenție șoferi! Noi restricții de circulație în București, în weekend
Pexels

Restricții de circulație pe Centura Capitalei

Mai mult, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că de sâmbătă vor fi instituite restricții de circulație pe Centura Capitalei în zona lucrărilor la pasajul Olteniței – Popești Leordeni.

Restricțiile se aplică de sâmbătă începând cu ora 10:00 și rămân în vigoare până pe data de 1 decembrie 2022. Cei care intenționează să tranziteze Centura Bucureștiului și DN4 trebuie să știe că traficul va fi deviat în totalitate, pe toate sensurile de mers.

 „Se lucrează, în continuare, la cofrarea, armarea și turnarea riglelor peste pilele deja executate și se continuă cofrarea, armarea și turnarea radierelor și elevațiilor pilelor rampei de urcare-coborâre dinspre București. De asemenea, se avansează cu devierea utilităților și realizarea canalizării pluviale aferente pasajului”, a transmis CNAIR.