McDonald’s din România va avea în curând angajați asiatici! Se va întâmpla din a doua parte a acestei luni. Noii angajaţi provin din Sri-Lanka și fac parte dintr-un amplu program-pilot realizat pe o perioadă de minim doi ani. Directorul de resurse umane a vorbit despre proiectul şi schimbările McDonald’s.

„La jumătatea acestei luni ni se vor alătura 30 de colegi noi din Sri Lanka, într-un program-pilot la care am lucrat intens anul trecut. Acest program este o premieră pentru McDonald’s în România. Astfel, ne concentrăm toată atenţia asupra unei integrări cât mai rapide în echipa noastră, prin traininguri şi programe de multiculturalitate. Pentru selecţia lor, o echipă din România a mers în Sri Lanka. Aceştia vor lucra în trei restaurante diferite din Bucureşti“, a declarat pentru profit Irina Ignătescu,  HR Director, Premier Restaurants România.

„Nevoia de personal în industria noastră este mare, iar investiția în formarea lor este intensă și de lungă durată. Suntem nerăbdători să îi primim și să îi avem alături pentru cel puțin doi ani, timp în care îi vom integra în familia McDonald’s”, continuă  Irina Ignătescu,.

De altfel, McDonald’s România va deschide încă 8 restaurante în acest an.